Header

Upptäckte nu att det har hamnat en liten ruta i vänstra hörnet här på bloggen. Ska ta bort den så fort jag för tillgång till en dator, alltså imorgon. Så ni får stå ut med den över natten. 

Men ja, imorgon ska jag upp tidigt och duscha. Sen ska jag ta det lugnt, börjar kvart över nio, nice! Men sen har vi ju då bästa lektionen på morgonen också, nämligen matte. Roligt roligt! 

//Sofia 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Aa, nu ska jag och min kompis Nina börja på gym. Konstigt nog vill jag det! Haha, inte för att jag vill gå ner i vikt, aldrig, mer att bara träna liksom. Jag tror det kan bli kul. Det blir Tumba Flex i alla fall och det är ju rätt nära, bara buss liksom eller moppe? Haha! Så det ska bli skit kul, ganska taggad faktiskt! 
 
Ska se om det blir lika kul som jag tror? Men vi ska åka och kolla efter skolan på torsdag efter kort och sånt! Man får tydligen rabatt när man är typ mellan 15 -18 år, så det var ju bra, orkar inte slösa så mycket pengar på det, men man kan ju prova?
 
 
//Sofia

Likes

Comments

Är väldigt aktiv på ask.fm just nu! Så varför inte kika in och kolla va? Har sjut mycket frågor just nu, fooor noooo reason! Nej, men det vinns ju folk som är roligare än andra om ni förstår hu jag menar?? Det gör inte jag! Men ja, det var en helt okay dag i skolan idag. Blev roligare efter lunch, hoppas det kan vara så kul hela tiden! Det var god mat också, så det var köttbullar och macaroner, så det var någonting man blev mätt på idag i alla fall! 
 
GAMMAL BILD
 

//Sofia

Likes

Comments

Godmorgon världen! 
Här ligger jag i sängen, orkar inte gå upp. Dock har jag ätit och satt på mig kläder så jag är i stort sätt klar för att gå till skolan. Men jag är så himla trött idag. Låg och snackade med kompisar till klockan 11 och sen så var jag uppe ytligare för att svara på frågor på ask. Ask: @sofiawigen 

Så ja, men jag kom upp i alla fall, men jag vill bara ligga kvar i den hör varma sängen tills jag dör. Det är så kallt ute och jag måste hämta moppen och allting ur garaget, orkar inte. Ska nog sätta på mig en kofta idag, kan inte gå i linne hela dagen, det blir för kallt.


//Sofia 

Likes

Comments

Idag kom Camillas kompis Ida och jag har varit med dom hela dagen. Sjukt roligt. Vi har spelat lite spel, Cluedo, och sen har vi bara snackat och vi har sminkat Camilla osv. Dock tvättade hon bort sminket och jag hann inte fota.. Men aja, imorgon är det i alla fall skola, usch vad jag inte är sugen på det. Seriöst jag skulle helt klart kunna stanna hemma imorgon! 
 
Men ja, på onsdag är det orientering, ganska taggad av någon anledning, men ja, tänk om jag tappar bort mig? Jag skulle dö då...vill inte dö. För seriöst, jag tror att det är någonting som kan hända, att jag tappar bort mig och aa, dör. Men nej, man får hoppas att man klarar det, det är första gången jag springer själv... 
 
 
//Sofia

Likes

Comments

Skulle vilja köpa ett nytt objektiv snart. Dock måste jag spara i kanske en månad först? Skulle vara jättetrevligt med den här: 
Ett 50mm objektiv, rengöringskitet är ju ingenting liksom som jag egentligen vill ha, men eftersom det medföljer så ja, det skadar ju inte? Men det skulle vara roligt, det är inte så dyrt heller och det är jättemånga som säger att ett 50mm objektiv är sjukt bra. Så jag ska tänka på det, sen ska jag köpa det! 
 
//Sofia
 
 

Likes

Comments