Header

Ja, idag när vi skulle ut och fota lite i hallen på fotokursen så typ gick alla bara ut ur rummet på två sekunder medan jag tog upp min kamera och alla bara försvann. Och då satt jag kvar...haha, sen kom de tillbaka och snackade typ "Nu såg ni att det blev ljusare i bilden" och jag bara..."Aa". Så det var ju lite failat. Men jag fick en bild på alla typ 20 datorer! Haha, kanske en positiv sak, eller? 
 
 
Ser ni? Alla bara stack, haha, och stängde dörren gjorde dom också, haha. Den brukar nämligen vara öppen, men jag skulle liksom ta min kamera i väskan på golvet, och så "PANG" och jag hoppa till och alla var borta..haha! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Hej allihopa! 
Förlåt för taskiga mobilinlägg hela dagen. Har ju varit i stan på fotokursen hela dagen. Usch, det är så tråkigt. Haha, men man lär sig väl en hel del, men ändå! Ni fattar, det är som att gå i skolan liksom, på höstlovet..! Men i alla fall så är det sista dagen imorogn, ska kanske gå på bio eller vara med en kompis. Ska se hur det blir med det! 
 
Bild från idag. 
 
//Sofia 

Likes

Comments


Själv i klassrummet just nu. Haha ingen som saknar mig verkar det som. Alla bara gick och stängde dörren efter sig. Det var ju roligt? Haha, snart ska jag hem i alla fall. Kanske till farmor men jag har nog inte ork till det. Ska fota lite ute idag tänkte jag, med nya objektivet. Ska se om det blir bra! 

Vi ses lite senare. Kommer hem vid två tiden..usch vad jobbigt!!

//Sofia 

Likes

Comments

Har precis satt mig på tåget. Ska till Stockholm C. Så kanske får sitta här i 20 minuter som varje dag...usch vad jobbigt asså, fattar inte hur folk orkar göra det här varje dag. 

...det var en jobbig dag idag i alla fall. Ska antagligen till farmor efter det här också. Kan det bli mycket värre eller? Usch jag är bara så trött. Zzzzzzz....

//Sofia 

Likes

Comments

Jag kanske inte sa det men idag på fotokursen fick vi hålla på i en fotostudio. Ville egentligen inte lägga upp de här bilderna eftersom det är på tjejer som jag inte ens känner men, det gör väl ingenting? Eller...? Nja, jag vill nog faktiskt inte lägga ut de bilderna. Jag menar, jag skulle inte vilja at någon la upp på mig? 

Men det var roligt i alla fall. Vi fick fotografera med såna här stora blixar, ni vet som vid skolfoto? Och sen fick vi fotografera varandra, man fick alltså fota och sen vara modell själv. Eftersom man fotar med sin egen kamera känns det ju bra, men jag vill hellre ha bilder på mig en på folk jag aldrig sett förr liksom! 
 
 
Ni får inte bli sura för att jag inte lägger upp bilderna, kanske kan fråga imorgon? 
//Sofia 

Likes

Comments

 
Kanske lite tidigt eftersom det inte ens är minus grader men jag gillar djur, så det gör inte mig någonting om jag måste betala lite för att ge dom mat. Egentligen när vintern kommer ska man lägga ut en liten skål med vatten också, eftersom de nästan inte får nått vatten för att allt är is. Men det får bli senare i vinter i såfall! 
 
//Sofia 

Likes

Comments