Header

Gjorde lussebullar idag, det blev så goda. Det är nog det godaste nu i december, lussebullar! Till lussebullarna blev det glögg, inte till mig...haha! Imorgon ska min syster och jag göra ett försök till pepparkakshus! Sen kommer min farmor också! Hoppas att snön kommer snart, vill att det ska bli kallt med fin pudersnö.
Vet ni hur goda lussebullar är? 
 
//Sofia 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

 
 OMG, önskar jag var där just nu, fyfan vad det var kul! 
 
Jag fixade nyss Camillas mobil och såg några bilder från i somras när vi var på Liseberg! Önskar jag var där nu, det är så himla kul med alla kickar man får när man sitter högst upp i Europas högsta frittfall eller när man åker Balder klockan elva på kvällen, eller när man skjuts upp mot himlen på en sekund. Det är världens bäsa känsla. 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Vad tycker ni om den nya designen? Jag älskar att det är så stora bilder! Haha! Den är enkel och allting, älskar det! Den här kommer jag nog ha ett bra tag. Som jag hade med den andra, jag har haft den vädligt länge, typ sen i somras tror jag! Jag älskar ju nämligen att byta designer och sånt! Det blir nytt och fräscht. 
 
Min lilla ljusstake, heter det så? Haha, tog fram den idag i alla fall, imorgon är det första advent! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Skor 349:- Skopunkten
 
Idag var jag med Pia i stan och det var i stort stt enbart för att köpa de här skorna. Hon köpte också ett par som var snygga. Såg de här förra veckan när vi var i stan, ville så gärna ha dom, men jag ville tänka lite på det, och nu köpte jag dom idag! Hiss eller diss? 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Idag har jag varit i stan. Egentligen orkade jag inte åka iväg, men jag gjorde det för min kompis. Vi gick först på öppet hus på Thoren Buissnes School (stavning) för det är en skola min kompis är intresserad av. Efter det så gick vi från Medborgarplatsen till Skopunkten vid Drottninggatan för att köpa ett par skor. Det var sjukt jobbigt att gå så långt, men det är väl bra! Det var mest det kalla som var dumt, men aja, ni får se skorna senare! 
 
Köp den här om ni har ringar under ögonen, den gör UNDER! 
 
//Sofia

Likes

Comments

Idag ska jag och mina två bästa kompisar gå på bio. Det blir The Hunger Games - Catching fire och den nya skärckfilmen som faktiskt har premiär idag. Det blir roligt! Har verkligen sett fram emot båda filmerna! Hoppas de är lika bra som folk säger. Då kommer jag vara borta från typ 17 till 23...jaa, det blir mycket tid på Heron City ikväll! 
 
Första advent på söndag. Gick in på Rusta förra veckan och köpte lite fina ljus och sånt! Det blir kul, min farmor skulle komma på söndag också! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Jag svettas ihjäl. Det är så himla varmt och jag vill bara gå och lägga mig. Jag vill bara gå in i duschen och duscha i iskallt vatten i evigheter. Jag orkar bara inte sitta här vid datorn hela kvällen och somna vid midnatt. Godnatt på er alla! 
 
 
//Sofia 
 

Likes

Comments