Header

Det snöar just nu. Ska ju tydligen bli plusgrader och allting. Det är ju roligt. Men det blir nog skönt. Jag längtar bara till att skolan ska vara över. Det har gått en månad. En hel månad. Och det känns som 1 år. Hoppas på att det kommer gå snabbare, att tiden bara flyger iväg till April, då vi åker till Teneriffa och solar och badar. Behöver se ljuset någon gång, behöver sol. 
 
Vill se ljuset. Humör: Depp
 
//Sofia 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

Tjenare! 
Sitter här och typ lyssnar om och om igen på "Midnight memories". Vi directioners måste ju slå rekordet på views på vevo som just nu Miley har med Wrecking ball om jag inteh ar helt fel. Det gäller då att slå Mileys video med mer än 20 miljoner på 24 timmar. Haha, wooow! Nemen jag vet inte om det är 20 millar men jag skulle kunna tänka mig det. Förra gånger med "Story of my life" så slutade ju vevo att fungera, så räkningen typ facka upp...haha! 
 
Det var januari då. Imorgon fyller Harry 20 år. Imorgon blir det officiellt inget tonårsband längre :( 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Dagen gick inte direkt som planerat, men ja, det gör ingenting. Jag orkar inte berätta mera om det nu. Men i alla fall så välkomnar jag helgen genom att äta lite ostbågar och ligga i sängen med datorn och bara kolla på film. Okej, jag vet inte vilken film jag ska se. Men någon film blir det väl när jag har kollat igenom hela top 1000 listan...nej men jag ska se vad som finns! 
 
Ska tydligen bli värsta snöstormen inatt. Okay, inte storm, men snö. Och sen ska det bli plusgrader, skönt, men ja, hur blir det med snön? 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Imorgon händer mycket. 
 
*Matteprov
*Redovisa i musiken
*Redovisa i svenskan
 
Jag gillar inte skolan. Jag gillar att gå till skolan, träffa kompisar och ha roligt. Annars har man ju inte så mycket till liv. Men liksom, jag gillar inte att göra massa plugg och speciellt inte redovisa. Det är det hemskaste som finns. Jag vet att det inte bara är jag, och det är ju skönt att veta i alla fall! 
Det har blåst mycket de senaste dagarna, så snön lägger sig i drivor, eller vad säger man? Haha! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Jag fick bra poäng på matteprovet igår, så jag är glad! Haha, nemen det är ju alltid roligt. Imorgon är det del 2 där man kan visa lite högre betyg. Så ja, jag ska plugga lite på det nu också och hoppas att det går bra imorgon! Sen är det ju det där med att redovisa. Antingen gör jag det bara för klassen, eller så säger jag till att jag inte vill, ingen kan ju tvinga mig eller hur? 
 
Men jag vill verkligen bevisa att jag kan, men jag kan inte. 
Hade ingen annan bild att bjussa på, så där ser ni en av våra fiskar som levt längst, men som ser lite knäpp ut. Hela ryggen är typ av, hahah! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Asså, tänk att det ska vara så himla svårt att redovisa. Seriöst, jag kan gå och tänka på det där i flera dagar innan och imorgon händer det. Det är det enda jag tänker på. Och även om det är för halvklass, asså det spelar ingen roll. Det värsta är att vi måste liksom, vi måste verkligen redovisa för halvklass. Jag ska försöka bli klar så fort jag kan så jag kan öva, jag vill bara öva in allting. 
 
Sen tänkte jag läsa frida och plugga lite matte! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Godmorgon världen! 
Idag verkar det bli en bra dag. Men jag ska ha svenska nu och av någon anledning vill jag inte ha svenska. Imorgon ska vi nämligen redovisa...hatar att redovisa. Jag blir liksom helt nervös och typ blir skakig och allting. Ibland (på senaste tiden) har jag blivit röd i ansiktet också...det är hemskt. 

Instagram: sofia191

//Sofia 

Likes

Comments

vatten/mjölk
djur/människor
katt/hund
sommar/vinter
dator/mobil
gina/bikbok
myskväll/festa
blond/brunett
sminkad/osminkad
singel/förhållande
halsband/armband
landet/storstad
instagram/twitter
tv/dator
stationär/bärbar
 
 
Hade lite trist så tänkte göra en liten sån här lista från ingenstans. Nu tänkte jag öva lite på matte, vi har nämligen ett till matteprov på fredag, men ett lite svårare matteprov. Usch, hatar matte. Dock har jag B i matte så förstår inte logiken där..! Men att hålla sig på den nivån, det blir jobbigt. 
 
Annars ska vi se om jag är på träningshumör efter matteplugget. Vill ju hålla igång, även om det är trist, och jobbigt as hell. Men det är väl värt det i slutändan? 
 
//Sofia 

Likes

Comments