Header

Varför lägger vi oss i andras liv hela tiden? Varför sitter vi och kritiserar hur andra ser ut och beter sig? Varför skiter vi inte bara i alla andra och lever våra egna liv? Jag skulle ju inte kunna gå ut på gatan naken utan att få kommentarer, eller hur? Varför kan vi inte bara skita i alla? Asså, bry er om det som betyder någonting! Strunta i alla dåliga saker och gå på det som är bra! Vi sitter alltid och kollar på det som är dåligt hos en person, varför kan vi inte bara nöja oss med det som är bra? Visst om vi är avundsjuka, men liksom vad är poängen med det? 
 
Folk blir bara sårade hela tiden. Och vi alla har gjort det. Vi alla har sagt någonting om att en tjej i vår klass är ful eller dum i huvudet. Vi alla har någon gång sagt någonting dumt om någon. Även jag, och jag hatar att jag har gjort det, flera gånger. För varje gång jag gjort det, så har jag inte känt de personerna riktigt. 
 
Det jag försöker säga är, varför lägger vi oss i andras liv? Varför bryr vi oss bara in om oss själva och folk vi bryr oss om och skiter i alla andra? Jag menar, kommer du komma någonstans om du säger att en person är ful? Kommer du komma någonstans om du går runt och hatar en person hela dagarna och det är det enda du bryr dig om? Du kommer nowhere med det! Man är bara så himla omogen. Visst, hela världen är omogen! Men varför fortsätter vi även om alla vet att det är fel? 
 
Behandla bara andra med respekt. Även om du inte får det tillbaka. 
 
Jag orkar seriöst inte med människor nuförtiden. Folk kan gå runt och säga att de hatar folk, på grund av deras personlighet? Vad är det för jävla skitsnack? Det är så jävla dåligt av de som säger så, så jag vill bara liksom..!!! Jag är så jävla trött på det här. Det räcker, varför fattar ingen när det räcker? Varför är det ingen som har en hjärna som kan tänka klart och sluta hata hela jävla tiden. Istället för att bli arg på folk hela tiden, kan ni inte bara låta det vara, istället för att skapa bråk HELA tiden! 
 
Förlåt jag är så jävla arg för det här är ingen berättelse, det är jävla verklighet. Och för att någon ska sluta måste någon dö. Läs det högt, hur låter det i era öron? Låter det bra? För det är den värld som vi är med och skapar idag. Och alla vet, ingen bryr sig. Ni har ett jävla val, sluta bråka och hata hela tiden. Visst att jag någon gång också hatar folk. Men vet ni? Behandla folk som du vill bli behandlad. Himla enkelt. Men det betyder inte att om någon slår dig, ska du slå tillbaka. Skit bara i det, låt det vara. Vill inte du bli behandlad med respekt? Behandla då andra med respekt. 
 
Jag säger det här till er alla. Sluta bara att hata. Om det är något bråk i skolan, var inte med, gå ur skiten. Dra med dina kompisar och skit i bråk. Men ja, allt det här jag skrev. Ingen bryr sig. Ni kommer inte bry er ett skit. Ni kanske slutade läsa vid första meningen. 
 
Ha en fortsatt bra kväll! 
 
//Sofia 
 
 
 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - Klicka här

Likes

Comments

The XX is on replay, it's on replay. Dj got the floor to shake, the floor...okej. Vet ni vilken låt det är? Sjöng ni den i huvudet när ni läste? Okej, inte det? Ingen directioner alltså? Nej, förstod det! Alla är ju inte directioner här i livet. Nej, men jag ihar ingen aning om vad jag snackar om faktiskt. Lyssnar på den ↑ låten hela tiden i alla fall. Riktigt bra! Finns 10 timmars replay på den på youtube. Har just nu lyssnat på den i ungefär 35 minuter! Coolish! 
 
Lovish my hairish
 
//Sofia 

Likes

Comments

Nu sitter jag här igen. Har konstigt nog kollat på nyheterna...haha! Har ni sett det där att Ryssland mobiliserar? Rätt creepy, men ja! Undrar hur mycket krig det blir nu då, tredje världskriget? Kan det bli så stort? Haha, ingen aning. Man kan ju alltid hoppas på att inget händer! 
 
Nemen nu är det slutsnackat om Ryssland. Vad gör ni denna fina fredag? Jag missade glassbilen. Haha, tror inte jag hade gått ut och köpt glass då, men jag är rätt sugen ska jag säga er! 
Ska försöka fixa fram lite nya foton! Haha, vet inte vad jag ska fota meeeeeen..det blir väl nått! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Den här kvällen ska man väl se Let's Dance? Finns ju inte så mycket annat att göra! Annars ska jag nog spela lite PS3 eller blogga hela natten lång! Haha! Nej, men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra denna eftermiddag. Är bara glad att frisören dröjde så lång tid. Satt där i närmare 3 timmar. Rätt mycket alltså! 
 
Så ja, men nu bjussar jag på en svartvit selfie och säger hejdå! 
Ja, jag älskar mitt hår. Även om det inte syns att jag nyss färgat håret, haha! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Såhär ser då mitt hår ut nu. Det är mycket snyggare i verkligheten, som jag har sagt förr så blir håret alltid oranget i kameran av någon konstig anledning. Haha! Så det suger väl lite, men ja, det blev snyggt i alla fall! 
Och här är en liten selfie! Så vad tycker ni om min nya hårfärg? Ska försöka få det ännu blondare sen till sommaren! Tänkte färga igen i typ juni, innan balen där! Det blir nog bra! Ses senare!
 
//Sofia

Likes

Comments

  1. Man kan inte lyssna på musik, med hörlurar...
  2. Det tar lång tid
  3. De pratar med en HELA tiden
  4. Hårtorken bränns
  5. Det är obekvämt att tvätta håret
  6. Finns inga bra tidningar
  7. Hårfärgen ska sitta i 20+ minuter
  8. Det kostar pengar
  9. Långtråkigt
Det här tycker jag gör allting mycket tråkigare med att gå till frisören och klippa/ färga håret. Det tar så sjukt lång tid, visst det blir bra, men det tar timmar. Sen tycker jag att varje gång de sak torka håret så bränner som hårbottnen och man blir så himla varm och allting. Och jag skulle helst vilja att de bara fixade mitt hår och inte pratade, för jag gillar inte att snacka hela tiden. Haha! De brukar alltid liksom: "Hur har lovet varit då?" "Vilken årskurs går du i nu?" "Aha, är det jobbigt i nian? Mycket prov elr?" Man bara: "KLIPP MITT HÅR BARA!!!"
 
 
Okej, nej nu överdrev jag lite, men ja..det är sant! Så tänker jag om frisören! 
 
//Sofia 
 

Likes

Comments

Nu ska jag åka och klippa och slinga mitt hår! Jag kommer hem vid kanske 4-5 tiden, för det dröjer rätt länge. Hatar att man måste få på sig en sån där mössa och de måste dra upp slingor ur hårbottnen, det gör så himla ont haha! Nemen det blir nog snyggt efter. Så nu ska jag bara borta håret och sen ska jag åka! 
 
Ses lite senare hörni! 
Tar nog med mig min mobil och bloggar lite när jag sitter där också! 
 
//Sofia

Likes

Comments

Jag sov verkligen jättedåligt inatt. Hade lite ont i magen men liksom, jag vaknade typ 5 gånger for no reason. Det var lite hemskt för jag var verkligen trött och ville sova. Haha! Nemen jag vaknade vid typ 3.00, 5.00 och 7.00. Älskar att alla är udda siffror! Haha, nemen var det fullmåne inatt? Jag vet inte, men jag vet att det var några andra inatt som inte kunde sova. Haha! 
 
Jag har i alla fall på mig mina nya tights idag, eller leggings kanske man ska säga! Haha! Sjukt skönt i alla fall. Palla med jeans! 
 
//Sofia 

Likes

Comments