Header

Eftersom vi ställde om klockan igår så antar jag att det inte bara är jag som är trött? Det var hemskt i skolan idag. Somnade nästan på första och sista lektionen. Inte roligt. Men nu ska jag försöka somna direkt när jag går och lägger mig. Jag tror det går bra nu, har varit uppe för länge. Varför ska man ställa om klockan för? Det är bara jobbigare att vakna när det är mörkt ute! 
 
Men jag ska nog sitta här i min mysiga hörna till klockan är nio i alla fall! Så ses vi senare! 
 
//Sofia 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Drog ut en snabbis innan solen gick ned alldeles nyss och jag lyckades nog få några fina bilder! Det var väldigt skönt i alla fall. Att bara sitta där och känna tystnaden. Inte ofta det händer. Det fick mig att inse; livet äger. Liksom, sånna där stunder, som man kanske inte upplever så ofta, de är så underbara! Som att se på solnedgången en hyffsat varm vårdag. 
 
I alla fall kommer det komma mer bilder imorgon och i veckan. Ni vet att jag alltid lägger ut bilder nästan direkt när jag har varit och fotat! Alltid lika roligt att dela foton! Det är ju därför jag fotar! Jag skulle aldrig fota så här mycket om det inte vore för bloggen. 
 
Så jag vill att ni ska veta att jag vill verkligen blogga. Det är verkligen någonting som jag vill göra. Det är en hobby, som bara växer för varje dag. Visst, jag kan ha lite bloggtorka ibland, men det har alla! Sen kommer alla ideér på samma gång! I sommar kommer det vara så mycket inspo om livet så det finns inte. Har redan planerat allting! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

 
Det här är videon jag pratade om förr! En liten Room Tour! 
 
Jag kanske ska fortsätta med sådana här videos! Lite som Nevnarien! Hon är ju bara för bra på alla sätt! Hon är så min förebild! Jag vill verkligen försöka vara som henne! Eller inte vara som henne, men göra lite som henne! Om ni inte har kollat in hennes blogg så finns den HÄR! Och HÄR är hennes youtube. 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Sitter och gör en lite anorlunda video nu faktiskt. Av någon anledning kände jag för det. Det är för en gång skull ingen gopro video. Och det är ingen vlogg heller! Så ja, den kommer ut senare då den måste slutföras och exporteras osv! 


Sitter och lyssnar på Demi Lovato i brist på annat att göra! Men det fungerar ju alltid! 

Videon kommer ut få fort den är klar! Allt ska laddas upp på youtube också så det kan ta en tid! Men det blir nog bra. Tycker verkligen om videon den här gången! Den är lite random och jag gillar det! Ska nog börja filma lite mera med systemkameran! Kanske ge lite tips och sånt. Som nevarien som jag visade i förre inlägget! 

Så nu ska jag fixa klart och skriva lite på en "att göra" lista till bloggen! 

//Sofia 

Likes

Comments

Detta är någonting som jag fick reda på så sent som igår! Och det är ju super coolt! Tycker ni inte? Jag vill bara gå och köpa allt det här nu! Men aa, jag får vänta lite med det då jag sparar pengar till min lilla iMac som jag ska köpa i sommar. Jag ska ju verkligen köpa, och jag vill verkligen spara till den datorn! Det är det jag vill ha just nu liksom. 
 
Filterhållare - länk // Adaptering - länk // Filter - länk 
 
Så det här får vänta men det är fortfarande någonting som jag vill ha! Här kan ni se en video som är sjukt bra och man ser ju verkligen skillnaderna mellan filter osv. Det är verkligen superbra! Så det är ett tips till er också. Dock är alla dessa tre saker rätt så dyra. Det är ju inte som ett vanligt filter. Se videon, så förstår ni! 
 
 
Den här tjejen är verkligen duktig på att fota. Typ min förebild i stort sätt. Jag älskar hennes bilder. Ni kan hitta hennes blogg HÄR
 
//Sofia 

Likes

Comments

Fotade söta lilla Hampus idag! 
 
Den här gången kommer lite bilder på Hampus! Det var så varmt i helgen så de fick gå ut och bara ute hela dagarna. Det var nog skönt för dom. Det har ju varit inne hela vinter. Nästan 7 månader!
Om ni bläddrar ner lite så hittar ni bilder på lilla Gina också! Hampus är så underbar! Man tror inte att han är 7 år! Kändes som jag nyss köpte honom i djuraffären med Molly. Ni som inte vet vem Molly är, hon var min gamla kanin som dock bara blev 1 år, hon fick en sjukdom och aa, det värsta som kunde hända, det hände! 
 
Men vi skaffade Gina för 5 år sedan, och ja, nu lever dom ihop! Så söta de är tillsammans! Men i alla fall, om ni säger namnet Gina som "Jina", så säger ni fel! :P Det är Gina, med "G". Så Gina, Gina, Gina! 
 
//Sofia

Likes

Comments

Det går väldigt trögt härinne i klassrummet sista timmen. Det är så att vi har världens längsta SO lektion. Och just nu håller vi på med milleniummålen och hållbar utveckling osv. Det är väldigt segt. Vi ska ha ett litet "FN-Tal" inför några klasskamrater och sen aa, vi ska spela in det och sen prata lite om det osv. Det kan ju bli lite roligt faktiskt. Men ja, jag snackar om koldioxidutsläppen osv. Och hur bra är jag på det? Jag sitter och säger att vi måste sluta åka bil och sånt för att minska utsläppen och sen tar jag ändå moppen till skolan. Haha! 
 
Så ja, det är ju lite dåligt. Men grejen är ju den att, jag är slö. Och jag kommer inte klaga på någon annan om de tar bil eller moppe till skolan. Dock kan jag klaga om man åker på långa turer för att man inte har nått liv. Haha! För jag åker ju ändå till skolan! Det är ju en bra sak ändå! 
 
Bild från igår! :) PEACE! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Jag och farmor gjorde kycklingwok i lördags! 
 
Vi har en hemkunskapsbok, i hemkunskapen (såklart), som det står massor av recept i. Och det är så enkla recept så det är så enkelt att göra det också! Så vi tog fram boken och gjorde kycklingwok. Det har jag gjort förr, kanske någon månad sen. Ni vet, när man gör mat, då lär mig sig för det första att laga mat! Och det så kan man ju få lite kunskaper till hemkunskapslektionen också! 
 
Jag har börjar gilla att göra mat faktiskt. Det är rätt kul. Speciellt om det är någonting som inte är allt för avancerat. Någonting som man liksom inte kan misslyckas med! Det är roligt! Haha! 
 
//Sofia 
 

Likes

Comments

Ibland gillar man att lyssna på musik. Idag är en sån dag. Okej, jag lyssnar alltid på musik. Alltid. Kanske inte bokstavligen men. 

Egentligen sitter jag och har prov nu. Eller jah är i stort sätt klar så, upp med mobilen liksom? Haha, aa! Men det gick bra. Kunde det allra mesta i alla fall. Det är ju bra! Snart ska vi ha idrott och det är ju alltid roligt, eller hur..? Nej men om jag ska vara ärlig så har jag glömt ombyte, då jag typ försov mig lite för mycket imorse! 

Men nu måste jag svara på lite kemifrågor. För det är ju så roligt. Tänk vad mycket man kan veta om världen om man vet att den är uppbyggd av molekyler och atomer, kemiska reaktioner, zinkstavar och mangandioxid. Känner ni att ni är smarta nu? Nu när ni vet det? Nja, jag känner mig lika osmart som förr. Du är uppbyggd av atomer, säger det dig någonting? Nej! Sluta upp med kemi! 

Kan inte läsa i kemiboken utan att somna. Så ja, jah skiter i det!
Chilla istället. Det är bäst. 

//Sofia 

Likes

Comments

Nu är det nästan slut på denna söndag. Usch, jag älskar helgerna för mycket! Men det är ju skönt med skola också..haha! Nej, men jag känner att det kommer gå bra på kemi provet imorgon och det är väl därför jag känner att jag kan tänka mig att gå imorgon. Haha! Annars hatar jag måndagar..! Vem gör inte det egentligen? 
 
Men måndag är det imorgon och jag ska försöka vara lika bra på att uppdatera som jag är på helgerna. Men oftast kommer skolan och annat emellan. Men jag ska verkligen försöka. Och jag vill verkligen satsa mycket på bloggen nu, för det är verkligen någoting som jag gillar att hålla på med! 
 
Så vi ses imorgon! Har många inlägg som står på kö då! 
 
//Sofia 

Likes

Comments