Header

Nu har jag kommit hem från en bra och väldigt kall kväll med kompisar ute vid trädgårdstorp! Gud vad skönt det blev när brasan tändes, det blev mycket varmare! Det var kul att vara ute med mina kompisar också för en gång skull. Det är inte ofta det händer nu för tiden faktiskt. Men vi gick runt lite först och träffade alla som vi skulle träffa, sen gick vi vidare till brasan, var där tills det blev kallt och gick sedan och mötte annat folk och sen gick Pia och jag hem! Mycket mer än så hände inte om man inte nämner detaljer! 
 
Men eftersom jag är lite av en bloggerska, tog jag med mig kameran! Haha! 
Satte kameran på "P" läget då jag inte hade tiden att fixa bländare och slutartid. Aldrig mera Auto har jag lovat! Därför blev det "P" läget! Haha, tycker att det blev hyffsat bra i alla fall! Skulle velat haft lite kortare slutartid! 
 
//Sofia 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Hej allihopa! 
Sitter och hoppas på att solen inte ska försvinna bakom alla moln på himlen. Men just nu i denna stund som jag skriver detta försvinner solen för idag. Sjukt tråkigt. Skulle vilja ha lite sol på valborg, men nja, inte det här året heller. Kanske nått år kan solen tänka sig att titta fram, eller molnen tänka sig att försvinna från himlen för bara en dag! Ska i alla fall äta middag snart och sen ska jag börja fixa mig inför valborg! 
 
Får hoppas på inget regn i alla fall! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Idag ska jag och några kompisar dra oss ner till majbrasan vid ett torp nära mig. Brukar vara sjukt mycket folk därnere men det bli nog kul. Om det är tråkigt är det bara för mig och gå hem, bor ju 5 minuter därifrån. Kanske ska hämta Pia med moppen vid stationen och sen åka tillbaka och möta Zulker osv. Ska bli rätt roligt att hitta på någonting för en gångs skull! 
 
Regn, regn och liiiiite mera regn! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

äppelträd
 
Tog lite bilder igår ute i trädgården i brist på annat! Lite vattendroppar på allting också, ni vet, det regnade ju igår. Och det ska tydligen regna ikväll också, helt otroligt att det ska vara dåligt väder på valborg varenda år! Är inte det bara helt sjukt? Orkar inte med dåligt väder, det var ju 21 grader i måndags och nu är det liksom 7 grader och det ska bli typ 3 grader och regn! USCH!
 
//Sofia 
 

Likes

Comments


En dag till i skolan och sen fyra dagar lov! Gud vad jag längtar tills dagen är slut. Ska kanske gå med Pia till en majbrasa eller så ska jag vara hemma och se på film med min familj. Ska ju inte vara så fint väder så känner att det just nu skulle vara mysigare med film än att kolla på majbrasan. 

//Sofia 

Likes

Comments

Fina bilder det blir med lite vatten på marken! 
 
Fick till ett par fina bilder där asså! Älskar den där lukten av blöt asfalt på sommaren. Underbart! Det blir liksom fuktigt och jag älskar det. Gick nyss ut i växthuset för att fixa lite saker och så hörde jag mina grannar snacka, men jag såg dom inte, de satt nämligen i deras jacuzzi och drack öl och tog det lugnt i kylan. Haha, snacka om nice att bada nu liksom! Vill också ha en jacuzzi ju! Haha! 
 
Men i alla fall så är jag sjukt taggad inför sista dagen i skolan imorgon! Ska bli skönt med lite ledighet och så känner jag att jag har pluggat på litteratur historian rätt mycket nu och det känns bra! Så jag hoppas att det går bra också! Annars blir det ju inte roligt! Men det går nog bra! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Nu ska det tydligen bli kallt i några dagar, tills på fredag om jag inte har helt fel! Ska bli lite regn osv..inte riktigt jättenice, men sista dagen i skolan imorgon i alla fall, sen blir det 1 maj och klämdag. Gud så skönt med lite extra ledigt, det behövde jag! Ska ta hem matteboken och ladda lite inför nationella! 
 
Här är lite bilder som jag gick ut och tog nyss. Jag får nästan till finare bilder när det regnar..haha! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Imorgon har jag prov på Litteratur Historia och ja, jag behöver verkligen plugga. Jag vill ju verkligen få bra betyg på skiten. Haha! Nej, men det går faktiskt rätt bra att plugga på sånt för det är så himla enkelt. Kommer kanske inte ihåg vad vi gjorde förra året i svenskan men vem bryr sig, bara man kommer ihåg till den dagen då man har prov, den bryr man sig ju inte mera om saken! Lite dumt egentligen, men lala! 
 
VI har fått ett litet häfte med alla saker som vi ska kunna + anteckningar man tagit på lektionen! 
 
Men ja, jag ska plugga nu, kommer snart tillbaka och tar en paus från pluggandet! ¨
 
//Sofia 

Likes

Comments

Ska berätta lite om dagen faktiskt. Det är inte ofta jag gör det! 
 
Idag är det ju måndag. Skolan bestod av franska nationella prov (skrivdelen), kemi nationella labbprovet, idrott och en SO lektion som kändes otroligt lång. Franskan vet jag inte riktigt hur det gick. Har lite svårt för det där med presens och futurum och sånt. Labbprovet tyckte jag gick sjukt bra. Kände verkligen att för första gången gick en labb riktigt bra och jag kan gå därifrån nöjd! Annars har dagen varit bra! 
 
Så dag 1 av 3 avklarad! Inget prov imorgon som tur är, dock en lång dag med hemkunskap som sista lektion (2 timmar lång). Sen på onsdag blir det ett till prov och det blir i svenska. Litteratur Historia. Ingenting som jag älskar, men helt okej! 
 
Söta lilla Gina! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Smultronblomma

Jag vet att jag fotade samma sak här i veckan, men det blir så bra på bild! Haha! Dessutom blommar det nästan över av smultronblommor i växthuset! Nice med lite smultron i April! Asså, det är aldrig fel liksom! Längtar tills det kommer smultron då, tar ju ett tag ändå! Men ja, sålänge det finns någonting som jag kan fota så är det bra! 
 
//Sofia 

Likes

Comments