Header

JAG DÖR! 
Jag är så dålig på att blogga på vardagarna. Jag har faktiskt ångest över ett par saker...! Jag går och tänker på det hela tiden, bokstavligen. Jag kan berätta lite för er om det som jag har ångest över. Vissa saker är så små saker som jag egentligen inte ska bry mig om, medan andra saker är sånt som jag vill kolla upp och fixa nu på en gång för att det är så jobbigt. Men jag försöker att inte tänka så mycket på saker som gör att ångest växer. Det gör mig bara stressad och av stress kommer ingenting bra. Jag försöker att vara lugn och bara andas..men ibland går det inte. 
 
  1. Jag tror jag behöver glasögon/linser. Jag ser suddigt på dataskärmen just nu...sjukt jobbigt. 
  2. Jag har ångest inför varje gång en lärare säger till mig att svara på en fråga.
  3. Jag tror alltid att jag blir röd i ansiktet när jag pratar inför min klass, men jag vet inte om jag blir det. Sjukt jobbigt. 
  4. Jag rodnar nästan alltid, vad jag än gör. T.ex. på idrotten när jag springer, när jag skrattar eller när jag pratar inför klassen. 
  5. Jag hatar mitt leende och vill ha tandställning NU!! (Men jag måste vänta minst ett halvår..eftersom jag nyss drog ut 3 tänder..) 
Men när jag tänker på alla de här sakerna jag har lite ångest om, så tänker jag att det enda som jag egentligen måste kolla upp är ögonen. För vem orkar egentligen bry sig, om jag rodnar, än sen? Det är mänskligt? Varje gång jag känner att jag rodnar och blir röd i ansiktet försöker jag andas, prata lugnare och tänka, vem bryr sig? Det är inte mitt fel att jag rodnar, jag hatar det men jag tänker inte täcka mitt face i 10 kilo smink för att täcka det varje dag. Samma sak med mina tänder, jag kan ju inte sluta skratta för att jag hatar hur jag ser ut i min mun..? Jag kan inte göra någonting åt det, det suger ju, men det är ju bara att deala with it! 
 
Där fick ni lite inspo, ni är som ni är, ni ser ut som ni ser ut! Orka bry sig om vad andra tycker, det tar bara på energi. Dina vänner kommer respektera dig hur ful du än är! Och dessutom, vi går till skolan för att lära oss och prata med våra kompisar, inget annat, det är ingen skönhetstävling! Ha det bra alla finisar! 
 
//Sofia

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - Klicka här

Likes

Comments

Godmorgon! 
Jag ska egentligen dra iväg till skolan om typ 10 minuter men ett blogginlägg tar inte lång tid! Så ja, idag är det skola, ingenting nytt direkt, rätt tråkig dag som endast består av samhällslektioner! Visst, jag valde en samhälls linje men det är sjukt tråkigt ändå. VI snackar om källor och att man ska vara källkritiskt..jag menar, det snackade vi om i sjuan eller åttan liksom! Jag kan det där sen långt tillbaka! Men jag vet ju dock inte om vi ska fortsätta med det idag! Men jaja, nu måste jag springa iväg till bussen om inte min mamma erbjuder skjuts! ;) Haha! Ses lite senare idag, slutar 15! 
 
Två bilder på Pia!
 
//Sofia

Likes

Comments

Idag har det varit skola hela dagen. Från 8 till 17. Men dagarna går rätt så fort ändå så det är egentligen inga problem för mig att gå en lång dag i veckan! Dessutom så slutar vi ju 11 på fredagar, så det jämnas ut. Men i alla fall så har det varit en helt vanlig dag. VI hade skolfotografering, bara gruppfoto, och det var lite kul. Dock hade jag glömt bort det totalt så jag hade inte smink på mig eller någonting. Men sen kom jag på att vem orkar bry sig? Dock har jag en förmåga att vara väldigt röd i ansiktet 24/7 så jag fick låna lite puder av en kompis för att tona ner det en aning i alla fall! 
 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag bloggar så grymt dåligt på måndagar. Men ni vet ju att skolan kommer försent, men jag skulle aldrig överge er ändå! Så fort jag kommer hem gör jag i alla fall ett inlägg på måndagar! Men ja, jag ska verkligen försöka hålla uppe bloggningen nu på hösten, ska försöka boka tid med Sofie igen, fota lite höst liksom! Det är så sjukt fint ljus på dagarna på hösten, det blir lite mjukare ljus nu än om man hämför med sommaren! Så ska se när hon har tid och lust! 
 
Ni får ha det bra sålänge, kommer tillbaka ikväll med ett inlägg eller två! 
//Sofia 

Likes

Comments

Igår kom min mamma hem med proactiv. Det var tydligen bra pris på apoteket. Så hon köpte hem det och jag har faktiskt provat det nu, igår kväll och imorse. Men om jag ska vara helt ärlig tycker jag att första grejen man ska ha på, gör typ ont..haha! Det är som sån här body scrub fast man ska ha det i ansiktet, så det gör ju lite ont liksom! Men vad gör man inte för att få bort alla finnar? Så vi får se hur det fungerar. Om det gör det får vi se om någon vecka eller så, jag kommer såklart skriva allting här på bloggen! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Nikon D3100 +  AF-S NIKKOR 40mm 1:2.8G 
 
Igår var en riktigt bra foto dag. Började med att jag fotade Pia ↑ uppe på flottsbro och sedan fortsatte vi vandra runt i Tullinge och fick sjukt fina bilder! Sen lämnade vi varandra, jag gick hem och redigerade och tog det lugnt. Sen drog det av ut i vildmarken för att fota stjärnor med Sofie och hennes familj hängde på! Det var så mysigt att stå där och fota stjärnorna. När vi åkte ut var det helt stjärnklart och så himla fint, sen kom dimman..! Haha! Men gud vi fick en hel del bra bilder. Jag ska så ut och fota stjärnor igen med Sofie, då ska jag ha ett bättre objektiv med mig också! Haha! 

//Sofia 

Likes

Comments

Jag och Sofie drog ut med hennes familj för att fota stjärnor idag! Det blev så himla bra, eller i alla fall för att vara första gången måste jag tillägga..! Haha! Ni får se mer bilder imorgon, men här får ni lite flumbilder! Det var faktsikt riktigt kul och intressant ändå! Och himlen var så stjärnklar ikväll! Dock så kom dimman med tiden och förstöre allting, men när vi precis kommit dit var det perfekt! Men det var så bra och nu ska jag inte prata mer, men aa, ni skulle varit där. Så fin himmel! Tror nästan att jag vill gå ut igen, NU! Haha, nej, men det blir nog bättre i vinter, för då är det nästan alltid sjärnklart! 
 
En seriös bild och en flumbild på Sofie! Haha! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Gud vad fina bilder jag fångade på Pia idag! Vi sprang runt i halva Tullinge och fotade! Det blev så himla bra ljus, allt var perfekt. Kanske blåste lite halvt för mycket men liksom, det blir fint när det blåser också! Så nu har jag redigerat och tagit bort lite bilder som vart dåliga. Det blev runt 1000 bilder varav ungefär 100 blev kvar på datorn. Haha! Dock ska jag nog ta bort några från papperskorgen ändå, för alla blev bra, det blev bara lite mycket hår i ansiktet, lite fina miner av Pia och ja, lite fel ljus och fokus. Men de flesta blev bra ändå! 
 
Här kommer ett smakprov på några av bilderna, ni kan kolla in Pias blogg lite senare, hon kommer lägga upp bilder där också! 
//Sofia 

Likes

Comments

Idag ska jag till flottsbro med en kompis och fota. Det är inte Sofie den här gången utan min gamla kompis från grundskolan Pia. Vi har inte träffast på hela sommaren, så det ska bli kul att se henne igen! Så jag ska vara i flottsbro om ungefär 1 timme, vid halv tre. Och sen ska jag leka fotograf och hon ska leka modell. Ska bli kul att fota någon, det är alltid kul. Även om man vill ha bilder på sig själv ibland, men jag tycker det är roligare att fota än att modellera! Haha! 
 
Så medan ni väntar får ni kolla på mina videos om ni inte har gjort det än, och sen får ni kolla på min lilla fina kanin Hampus som är gulli och söt i svartvitt! 
//Sofia 

Likes

Comments

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR
Jag är förälskad i alla kläder från boohoo.com. Asså, jag har försökt köpa saker därifrån förr men mamma vill inte betala med kort, utan faktura..! Så vi har inte velat beställa därifrån. Men nu verkar det som om man kan köpa till Sverige på nått vis, eftersom de har addad svenska krona grejs. Haha! Vet knappt vad jag säger men jag vill ha de där tröjorna! Har hittat lite mer snygga grejer också, kan shoppa för flera tusen kronor därifrån! De har så himla snygga kläder! T.ex. den där t-shirten. Så himla snygg, älskar mönstret och allting! Den vill jag ha mest av alla de där tröjorna! Så himla chick! 
 
//Sofia 
 
 

Likes

Comments