Header

Idag gick jag ut och fotade mig själv en snabbis för jag behövde en paus från pluggandet inför provet imorgon. Och jag fick till lite bilder. Sen har jag suttit och redigerat ögon och ljus osv. Det blev rätt så bra tycker jag själv. Men jag tror det blir roligare att redigera bilder som ser lite roligare ut också. Asså, liksom inte så gråa och tråkiga som de blir nu på hösten. (imorgon är det vinter!!!) 
 
Men nu måste jag återgå till plugget. Ni får hålla tummarna för mig imorgon! Vill verkligen ha bra betyg på det här provet. Är så sjukt motiverad just nu så det är bara att sätta igång och plugga då, antar jag? Men samtidigt lyssnar jag just nu på Vance Joy och vill ta min gitarr och spela in en cover..? Nej, nu ska det pluggas! 
 
//Sofia 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Godmorgon på er alla! 
Bara 23 dagar kvar till julafton. Det betyder att det är jullov om 18 dagar. Och 18 dagar är ungefär 2 veckor. Det betyder att vi bara går i skolan ungefär 2 veckor till! Det här ska man ju klara, och då har man gått första terminen i gymnasiet. Trodde att det skulle bli mycket större skillnad att gå i gymnasiet än att gå i grundskolan. Men så stor skillnad är det inte. Kanske att man får nya vänner, får åka lite längre till skolan och att arbetena är lite allvarligare och seriösare. Men annars är inte skillnaden stor från att gå i 9:an..måste jag faktiskt säga! 
 
Nu ska jag försöka öva på att fota inomhus, nu när det ändå är ljust utanför så man får lite naturligt ljus från fönstret. Ska nämligen prova lite redigeringar i Photoshop! 
//Sofia 

Likes

Comments

 
Det har varit en bra lördag. Lugn och fin. Haha! Nej, men jag tycker om att ta det lugnt på helgerna ibland. Det är skönt. Bara chilla, göra någon video till bloggen, redigera lite bilder och plugga lite. Ska nog tillbringa resten av kvällen med ännu mer plugg och även lite Glee-tittande. Kollar om på alla säsonger nu igen...Glee är alltid bra! Dock vill jag göra någonting imorgon. Jag vet inte vad. Jag vill komma ut och fota, men när jag väl går ut för att fota, dör jag av den inspiration JAG INTE HAR. Så det blir så svårt att fota till bloggen på dagarna. Men ska verkligen försöka komma ut imorgon och fota!
 
//Sofia 
 

Likes

Comments

 
Här är en liten video från när jag var yup 10/11 år. Den perioden var nog den bästa i mitt liv, för jag var mig själv och ingen tyckte jag var allt för konstig. Gjorde alltid videos med mina kompisar och jag tycker det var hur kul som helst. Jag har dock aldrig delat dem med någon. Och jag lägger inte upp mina kompisar i den här videon heller..för det skulle inte vara så schyst utan att fråga och allting. Men här är jag...mobba mig inte. 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Liten tillbaka blick från Åre 2010 när jag provade att åka snowboard. Dock tror jag att jag bytte tillbaka till skidor efter några timmar..! Det är så mycket enklare att åka skidor. 
 
Jag tittade igenom massor av gamla USB-minnen och hittade jättemånga gamla videos från när vi åkte skidor, gjorde massa filmer hemma osv. Så jag tänkte faktiskt att jag skulle göra en film av det senare ikväll. Kan ju bli riktigt bra film. Liksom en tillbaka blick från när jag började hålla på sjukt mycket med min mobil och göra massa filmer redan då! Dock suger kvaliten...filmade ju med min Sony Ericsson som hade 3,2 megapixlar (OMG!! -_-) 
 
//Sofia 
 

Likes

Comments

Idag har vi julpyntat och städat hela huset. Tänk att det är första advent imorgon. Tiden går så sjukt fort. Det är lite läsktigt..tycker ni inte? 
 
Jag har även tagit tag i pluggandet. Vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag kan sitta och plugga i flera timmar och tycka att det går helt okej och att det är hyfsat roligt. Man måste ju plugga, speciellt till det här idrottsprovet som man inte kan göra om förrän i slutet av tvåan om det inte går bra på det nu. Så det är lika bra att försöka få bra betyg nu. Satsar i alla fall på ett C, men man satsar väl alltid i hemlighet på A? Dock så är jag inte ett barn som får A hela tiden. Det suger, blir sjukt besviken på mig själv. Jag kan sitta i flera timmar med inlämningar och kan tycka att shit, det här kan faktiskt bli bra. Men sen får jag tillbkaa ett D eller C. Då vill jag egentligen bara grina..fast sen tänker man, vad gör det om 100 år? 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Häromdagen fotade jag den täta dimman som låg över hela Stockholm. Tog en tur ut i skogen och fick några fina bilder! 
 
IDOL, IDOL och IDOL! OMG! Nästa vecka sitter jag i Globen och kollar på finalisterna, jag gissar på Mollie och Josefine..fast Lisa var så himla bra. Jag vet inte! Jag gillar mest Lisa och Josefine, så skulle vara kul om dem gick vidare ikväll! Sen sitter jag där, i Globen den femte december 2014 och ser One Direction för tredje gången iår! JAG ÄR SÅ LYCKLIG. Det kommer i alla fall bli sjukt roligt och jag är astaggad! Sen kommer den kommande veckan bli väldigt bra. Är taggad inför december, julkalendern, all denna mybelysning och såklart ONE DIRECTION! 
 
Den veckan som kommer blir rätt chill i skolan också. Startar med ett prov i idrott men sen känns det rätt lugnt ändå! Halvdag på onsdag, torsdag och fredag. Fredagkvällen i Globen och aa, kan det bli så mycket bättre? NEJ! Hoppas verkligen att den här kommande veckan blir bra! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

"I’m not telling you it is going to be easy — I’m telling you it’s going to be worth it” ~ Art Williams
 
Plugg plugg plugg. När ska det ta slut. Av någon anledning har jag varit på riktigt plugghumör idag. Har blivit klar med nästan två uppgifter. Nu återstår det bara att plugga lite till provet i idrott som vi ska ha på måndag. Man ska kunna några muskler, vad de gör och även namnet på latinska. Sen massor om kondition och styrka. Orkar ej. Jag har inget intresse för träning, alls! Jag tycker det är så sjukt tråkigt. Därför går det väldigt segt att träna till ett prov om just träningslära. Men jag försöker! 
 
Vi har även en film som ska vara inne på tisdag om några styrkeövningar. Och vi måste liksom göra massar grupper i google drive, för vi är en grupp på 5 stycken nämligen. Sen måste vi stanna kvar efter skolan imorgon för att spela in vad vi ska säga och även några övningar till. Bäst att bara få det gjort! 
 
 
//Sofia 

Likes

Comments

 
Hej! 
Känner mig så sjukt deppig på något sätt. Känner att jag har så sjukt mycket att göra i skolan och även en hel del saker att se framemot innan detta året är slut. Känns som november gick lite för fort. Även om jag hatar november. På måndag är det december. DECEMBER. Månad 12 av 12. 2014 är snart slut. Det började nyss. Kommer kännas så konstigt att säga 2015. Men 2015 ska bli ett coolt år. Det här året har inte varit speciellt på något sätt. Höjdpunkterna med 2014 var nog alla dagar med Sofie, One Direction konserten och att jag slutade nian. Sen har det varit skit i stort sätt. 
 
Nej, jag hoppas att jag får resa någonstan 2015. Vill verkligen bort från Sverige. Nu har jag inte åkt någonstans på två år, förr åkte vi varje år i en vecka. Nu när jag har blivit bra på att fota och redigera bilder och film så nej! Vill ju använda GoPron och min lilla Nikon och fota hela världen ju! Men NEJ! Så hoppas 2015 blir bättre.
 
//Sofia 

Likes

Comments