Header
Oredigera med otroligt fina bilder jag tog alldeles nyss. Lite tomtebloss är inte dåligt att fota ändå! 

Hoppas ni har en bra nyårsafton. För mig har det inte hänt speciellt mycket. Fick bingo och vann 100 kr. Yeey! Alltid någonting. Dock skulle jag gärna vilja ha den där 500 lappen som var så otroligt nära. Men nja. Nu återstår det att ladda upp inför att fota fyrverkerier istället. Torr att det kan gå bra ändå. Hoppas jag. Annars är ert inte hela världen. Men det skulle vara roligt att kunna utvecklas lite och lära sig fota olika saker! 

//Sofia 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

Det är lite konstigt att vi tror att allting börjar om på nytt bara för att det blir ett nytt år. Nya år, nya månader, nya veckor. Det är bara någonting som vi har hittat på för att hålla koll på tiden. Tiden existerar inte. Det är bara vi som har hittat på allting. Imorgon är det en ny dag. Första januari 2015. Det är samma sak som 15 september, eller 27 maj. Det är bara en ny dag. Det är bara ett varv runt jordens axel. 
 
Dock så tycker jag ändå att det är kul att fira nyår. Sätta upp nya mål. Det är ju inte alltid de följs, men det är ändå viktigt att bara sätta upp dem. Det är kul att ha mål. Om man inte skulle ha några mål här i livet vad ska man då göra? 
 
Mina mål med 2015:
  • Satsa mera på skolan
  • Våga mer och inte vara så feg
  • Ha riktigt kul 
  • Vara positiv
  • Sluta tänka för mycket
Jag ville inte att mina tankar ska gå åt endast skolarbete. Livet handlar inte bara om skolan. Man behöver inte få A i alla ämnen för att få en framtid. Man gör så gott man kan. Jag vill ha kul, samtidigt som jag går i skolan. Inte säga som andra "Först ska jag gå ut skolan, sen kan jag fokusera på att göra annat". För det är inte sant. Det är bara att köra på, samtidigt. Det är bara att leva. 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Igår när Pia kom hem till mig tog hon med sig sin nya hero3+. Jag själv har min hero3. Så vi passade på att jämföra de lite, gud det finns ju ingen skillnad mellan dem! Det är typ exakt samma kamera bara det att designen är en aning anorlunda på färgerna. Man ba..varför gör de ens en till kameran? Okej jo, de vill tjäna pengar. Såklart. Men det är ändå dumt liksom. Säljer den dyrare när det är typ exak samma sak. Själv skulle jag vilja köpa hero4 men, jag är inte redo att betala 4000 kr. Det är ju inte jätteofta jag använder den nyförtiden heller. Det är ju bara när man gör någonting äventyrligt! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Imorgon är det nyårsafton! Gud vad trevligt. Min farmor ska komma och fira med oss och jag kommer antagligen plugga på hela natten om hur man får bra foton på fyverkerier. Förra året försökte jag fota fyverkerier..men resultaten blev ju inte speciellt coola. Så ska nu försöka igen. Jag tror att det kommer gå mycket bättre iår då jag är sjukt mycket bättre på att fota i överhuvudtaget! För ett år sen...då kunde jag ingenting. 
 
Här har ni några bilder från förra året: 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Gud så fina bilder jag fick på Pia idag. Hon är verkligen bra att ha som modell. Hon ler liksom hela tiden, hon är alltid glad och vill alltid bli fotat också. Så det är en perfekt inställning! Dock så skulle jag vilja dra ut och fota med Sofie någon gång också, för det är ju liksom våran grej, och då blir ju jag fotat också! Men ibland är det kul att fota andra också. Jag tycker ju personligen att det är roligare att fota än att stå som modell. 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Idag har jag varit ute och fotat lite med Pia. Fick till några fina bilder. Ni får se mera senare. Vet dock inte vad vi ska hitta på nu men det får vi ta reda på. Men det blev i alla fall sjukt fina bilder. Är så glad att ha photoshop och lightroom nu. Känns så mycket bättre än att redigera i iPhoto. Jag som liksom tyckte att bilderna blev fint redigerade då. Haha, hade ju ingen aning om hur fina de kunde bli. 
 
Ses lite senare! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Det är inte ofta som man säger sånt? Egentligen, när jag läser saker om andra, när de säger till sig själva att de är snygga, så blir jag bara irriterad. Det är väl därför man inte säger det så ofta. Jag vet inte riktigt varför jag blir irriterad. Men, det beror också på sättet de säger det på. "OMG kolla jag är så snygg" är värre än att säga "Ååh, jag känner mig så fin idag". Liksom, det ligger en skillnad bakom det där. 
 
I alla fall. Jag köpte en bronzer och ja, jag ville fota mig själv. Så kom jag på att jag har nu vita väggar i mitt rum och VOILÁ! Lite smink och lite "wanna-be-vouge-känlsa" så blev ju allting perfekt! Konstigt att jag fick till världens finaste toffs på fem sekunder när jag ska ta bilder men aldrig när jag ska till skolan. Väldigt irriterande. Jag köpte även en till CC-cream, samma som jag har fast en uppdaterad verision. Först blev jag helt grön och ba: WHAT?! Men sen blev den fantastisk! Det är Lumene CC-Crem 6-in-1 som jag snackar om! 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Jag har en tumblr. Det vet ni. Kanske? Jag har haft det ett tag i alla fall, och jag är typ aktiv där ibland. Det är rätt kul att skrolla igenom tumblr och reposta allt som är relatable. Så om ni vill kan ni kika in där och kolla lite. Här kan ni få ett litet inspokollage från min tumblr! 
 
 
//Sofia 

Likes

Comments

Gick ut och fotade lite idag. Min tid hos frisören blev inställd då hon som skulle fixa mitt hår var sjuk. Det sög ju..! Men jag fick ny tid nästa måndag istället. Jag som så gärna ville klippa mig ch färga fåret igen. Men nej, får vänta en vecka till då. 
 
Men idag ska jag inte göra så mycket. Den större delen av dagen har redan flugit förbi och ja, vad ska man göra? Tror jag ska sätta mig ner och redigera till i iMovie, men jag vet inte vad jag ska ha för låt i min gopro video! Jag vet inte vad jag ska göra. Liksom, jag kan inte börja redigera om jag inte har någon låt. För det är ju låten som gör allting. Något förslag på någon bra låt? 
 
 
//Sofia 

Likes

Comments