Header

Kan vi bara ta och diskutera hur mycket finare den här bilden hade blivit om jag hade tagit bort min arm..? 
 
Jag har kollat runt på tumblr, gråtit för att Prison Break hade ett sånt jobbigt slut och kollat på en fyra dagars resa till Paris på sportlovet med min mamma. (YEEEEEEES!!) Så det har varit en bra dag. Sprang också och köpte ett nytt minneskort till kameran på netonet tidigare idag med pappa. Då följde också ett 8pack med Kexchoklad med hem. Jag menar, har ni sett alla reklamer för kexchoklad ute på busshållsplatserna? "Du har gått många steg idag, *bild på kexchoklad* det är du värd"

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - Klicka här

Likes

Comments

Min kompis Dilba gjorde så fina flätor i mitt hår igår så jag var tvungen att ha en liten photoshoot! 
 
Jag ska färga håret snart igen. Nästa torsdag. Ska bli skönt. Min utväxt är ENORM! Dock så kan jag tycka att det är lite fint också. Jag menar, det är snyggt när det är lite mörkare i hårbottnen, lite ombre liknande. Dock är det inte ombre utan det är en ful utväxt. Man vet i alla fall att håret växer! Jag är dumt nog den personen som vill ha lite nytt hela tiden. Så jag gör gärna någon förändring med håret. Det har jag ju gjort de senaste åren. Färgat brunt, åt det svarta hållet, åt det röda hållet och sen har jag velat få tillbaka min blonda färg som jag färgade brun för 3 år sen. Men, jag ångrar inte att jag var brunett, jag tycker jag passar i båda. Dock ser man alltid blekare ut i brunt! 

Likes

Comments

Det var det deppigaste och jobbigaste slutet på en serie som jag sett i hela mitt liv. Varför ska det alltid hända? VARFÖR?! Jag vill bara spoila allting men jag vill endå inte säga vad som hände för det är så dumt ifall ni inte har sett serien, eller om ni skulle vilja se den. Det var så sjukt hemskt. Jag såg sista avsnittet inatt vid 1 tiden och jag grät i typ två timmar innan jag kunde somna. Tårarna bara kom, helt pang, såfort jag såg vad som hände. Det är värre en TFIOS, VÄRRE! Och gud, jag klarar inte av sånna där serier och filmer. Det är så himla hemskt och nu kommer jag vara deppig i typ flera dagar. 

Likes

Comments

Bild från när jag och Sofie fotade runt lite i snöstormen...hemskt bra dag..inte alls kallt! 
 
Jag kollar på Prison Break. Vill inte att det ska ta slut. Helt ärligt har tårarna kommit och gått några timmar nu. Tar en paus och redigerar lite bilder och var med i en tävling som tidningen "mitt i" har. En fototävling. Så jag lämnade in ett bidrag så får vi se vad som sker. Och imorgon ska det snöa. Och dagen därefter. Och på måndag, tisdag och onsdag. Kommer nog komma en hel del snö. Sen ska det tydligen vara minusgrader efter det också. Dock är jag inget fan av snö. Det är fint i 2-3 dagar när det ligger fint på trädgrenarna, men när det åker ner, blir till slask och is..nja..sommar är alltid bäst? 

Likes

Comments

JAG ÄR FÖRÄLSKAD. På riktigt, hur kan man fastna för en serie så mycket som jag har fastnat för Prison Break? Ni kanske tänker..men Prison Break, det är bara någon kille med tatueringar som sticker från fängelset. MEN NEJ! Det är så sjukt bra. Ni borde verkligen ta och se det nu, precis nu, om ni inte har sett det förr. Liksom Michael Scofield, I love you! Och jag vill bara spoila allting som har hänt nu för jag vill bara gråta och lägga mig i sängen och dö. Det är så hemskt synd om honom. Det handlar verkar inte bara om att sticka från ett fängelse. Det är så mycket mer. 
 
Annars har dagen varit bra om ni vill ha en uppdatering på det! Vanlig dag i skolan, ställde mig och fotade lite framför spegeln ? resultat. Idag är det fredag och ja, jag ska antagligen se klart Prison Break, för alltid. Gråta lite och äta choklad i min säng tills jag hittar en ny Michael Scofield. :( 

Likes

Comments

Godmorgon på er alla! 
Idag är det fredag. Det är det enda som drar mig upp till skolan! Vi har endast två lektioner, historia och matte. Vi slutar vid ett också så det kan bli en bra dag. Dock gillade jag förra terminens schema lite mer, då vi slutade 11 på fredagar. 
 
Dessutom så får jag skjuts idag av syrran. Skönt att hon har körkort faktiskt! Man längtar ju lite tills man själv fyller 18 och kan ta bilen överallt. Shoppa, skola och ja, överallt. Men det är ett tag själv, jag kommer börja övningsköra lite mera i sommar tror jag. Jag har kört bil 3 gånger, men jag är ju 16 och man behöver inte två år för att lära sig köra heller. Så det blir nog lite övningskörning i sommar! 

Likes

Comments

Gud vad jag längtar till att åka till grönan den här sommaren. MÅNGA GÅNGER! Ska dra dit med Sofie, ska se Sam Smith med Marta och ja, åka allting som vanligt? 
 
Man bara går och längtar till sommaren, till värmen. Inte för att tiden kanske går snabbare men tänk er vad skönt att ha någonting att längta till. Vad ska man annars göra på dagarna? Man kan ju inte längta till nationella proven i maj eller hur? Nej..! Sen kommer vi kanske åka utomlands i sommar också, jag kommer sommarjobba, tjäna lite pengar och bara leva I guess. Även om det kanske inte blir så, så är det en positiv och bra tanke just nu. Det som händer, får hända, eller hur? 
LONG HAIR, don't care..? Jag ska faktiskt färga håret på torsdag nästa vecka, ännu blondare nu till värmen (okej det är januari, men jag längtar till värmen) 

Likes

Comments

Selfies från 3 minuter sen 
 
Idag var jag så nära på att inte gå till skolan. Jag kom verkligen inte upp ur sängen. Men sen fick jag massa sms från bästa kompisen som tvingade mig att komma ändå. Sen fick jag skjuts av syrran till busshållplatsen också så det blev lite lättare. Men som jag sa förrut, när man har det som jobbigast i skolan så kommer alltid någonting och lättar upp stämningen, vi slutade nämligen 12.30...! 
 
Så det var ju skönt. Ska se lite på Prison Break nu och sen ska jag förbereda ett tal som vi ska ha i svenskan nästa vecka. Man vill ju vara lite förberedd inför ett tal... right? Ha det bästa alla amigos! 

Likes

Comments

Bilder från Egypten 2012
 
Usch JAG VILL UTOMLANDS. Jag måste göra någonting. Hitta på någonting. Åka någonstans. Jag kan inte vara kvar i Stockholm längre. Jag vill åka varsomhelst. Jag kan dra till Umeå. Jag kan dra till Göteborg. Vart som helst. Jag vill bara bort från Stockholm. Ut från mitt hus. 
 
Nej, men back to reality: Jag har inte bloggat på ett tag. För jag hade inte orken. Jag gör ingenting på dagarna, bokstavligen. Jag kollar enbart på Prison Break och går till skolan. Kollar på Prison Break och går till skolan. Äter massa skräpmat, kollat på Prison Break och går till skolan. Trist liv. Inte värt att säga det till er 3 gånger varje dag. Så jag undviker det istället. I'm sorry :( 

Likes

Comments

De här bilderna jredigerade jag för ungefär 2 år sedan då jag provade på Photoshop i en månad. Snacka om att jag inte var bra på att lära mig alla funktioner. Liksom, det enda jag gjorde var regnbågsredigeringar och dra upp mättnaden till 100%..
 
Men ändå hyffsat fina bilder ändå? Jag kommer ihåg hur arg och ledsen jag blev när jag inte kunde ladda upp bilderna till min blogg då de var större än 8 MG, och jag visste inte hur man gjorde för att göra de mindre. Haha, hur dum får man vara? Det är ju bara att läsa lite på internet eller läsa i rutan som kommer upp när man sparar en bild..? Herregud! 

Likes

Comments