Header

 
? brist på inspiration 
? brist på energi
? brist på bilder
? brist på fantasi 
? brist på liv
 
Dock ingen brist på ångest då skolan drar igång om två dagar. Men det är lugnt. Det är ju bara 5 veckor. Och sen är det Frankrike. Så det finns ju någonting att se framemot i alla fall. Längtar som en man i öknen längtar efter vatten. Btw, jag vet inte riktigt varför jag bestämde mig för att sitta med det där "kollaget" i en timme. Det är det jag menar på brist på liv. Och brist på bilder då allting är från tumblr. Kan sitta i flera timmar och bläddra igenom tumblr. Vill också sitta på en båt, i Medelhavet i solen och bara känna vinden i håret. Eller stå på en sån där fin lite trång gata omringad av fina byggnader i Frankrike. Snart så! 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - Klicka här

Likes

Comments

Nu har vi gått tillbaka ungefär 1 år i arkivet. Det börjar ungefär i september och går bakåt i tiden till ungefär Mars 2014. Ganska kul att gå igenom arkivet sådär. Att liksom lite flashes från alla bilder. För det finns ju alltid lite ord bakom alla bilder. Liksom ett minne bakom dem. Ni ser antagligen bara Gina, eller en blomma. Ni kanske bara ser den där bilden på när Sofie sitter där högst upp på flottsbro och fotar utsikten. Ni ser antagligen bara den där selfien i fönstret. Men jag har ett minne bakom varje bild.
 
Fönsterselfien t.ex: Klassresan till Gotland. Vi har cyklat från vårt vandrarhem till en bowlinghall. Vi parkerade cyklarna. Killarna flamsade runt medan jag stod där och fotade alla kompisar. Sen fick vi gå in i byggnaden. Vi åt pizza. Men jag ville inte ha, så jag drog med mig Tess (eller Tess drog med mig) till närmaste Ica och jag köpte en drickyoghurt, yoggi. Sen bowlade vi. Vi var där länge. Sen cyklade vi tillbaka till vårt vandrarhem och folk var uppe hela natten. Jag tror vi somnade vid 4 och dagen efter gick vi upp 8. 

Likes

Comments

Sitter ännu en gång och exprimenterar i photoshop. Man lär sig nya saker hela tiden. Jag lärde mig t.ex. hur man gör en triangel i en bild. Ni vet lite sånt där tumblr aktigt? Ni ser ju bilden nedanför. Dock så var det ju inte så bra bild att göra det på. Det blir ju snyggare att ha det på en landskapsbild t.ex! 
 
Annars har jag inte gjort mycket. Kollade klart på första säsongen av Arrow för någon timme sen och ska nu börja kolla på andra säsongen. Roligt roligt! Igår såg jag faktiskt Mockingjay Part 1 också. Jag var lite efter och såg inte den på bio...! Så jag såg den igår och guuud, varför ska det alltid sluta med en cliffhanger? Visst jag har läst böckerna men herregud! 

Likes

Comments

Hatar egentligen att ha en karta i mitt rum. Jag lider av att se världen varje dag. Jag hatar att inse att jag inte kommer kunna åka runt och resa överallt. Jag avskyr att jag inte bara kan ta nästa plan till andra sidan jorden och lämna allting bakom mig. Men en dag ska vi allt ut och resa. Åka på roadtrips genom hela USA och Europa. Leva inne i en liten bil i flera veckor med närmaste vännerna. Japp. That's how it's going to be, one day...

Likes

Comments

Häromveckan gick jag ännu en gång med i fototävlingen som tidningen mitti hade (tävlade med den ? bilden) och den här gången kom jag inte bara med i tidiningen utan jag vann veckans bild. Så jag får en tavla hemskickad till mig med min bild på, antar jag? Haha, så det var ju superroligt. Skulle dock inte märkt det om inte mamma hade läst tidningen idag..haha! Dock var det ju Sofie som tog bilden, så det är egentligen hon som ska få all credd för det. Dum av mig att ta en bild som hon hade tagit. Tänkte inte så långt... 

Likes

Comments

Hej på er! 
Jag håller på att fixa med designen men det är någonting fel på sidan så det går inte att ändra typsnitt and stuff. Vilket är irriterande, men jag håller på att fixa det. Hur man nu gör det...? Hahah, men nu vet ni det i alla fall! 

Här får ni en bild på mig från 2014 eller nått BAI! 
 

Likes

Comments

 
Målade naglar gör att alla bilder blir snyggare. Speciellt svart/vita bilder. Det blir som en lite detalj som gör bilden mer intressant.
 
Jag sitter bokstavligen vid datorn hela dagen och halva natten. Den andra halvan av natten sitter jag vid mobilen eller ipaden! Roligt liv..
 
Jag har ingen att gå med på 5SOS konserten i maj, vem vill följa med? 
 
Jag bloggar egentligen just nu för att jag måste ta en paus från serien Arrow för att Oliver är så sjukt snygg. Dessutom väntar jag på att The Walking Dead (som egentligen är sjukt dålig just nu) ska komma ut. 
 
Jag är jätteavundsjuk på bloggare som fotar och får till en tumblr/ weheartit bild utan att ens försöka. Dock har jag en röst inom mig som säger att jag måste skapa någonting eget, och inte härma andra...

Likes

Comments

Asså jag älskar photoshop. Det finns ingenting som man inte kan göra. Jag menar, mina väggar är inte vita? Eller jo, men jag har massa posters och jag har gitarrer som hänger överallt. MEN NEJ. Photoshop fixar allt och jag älskar photoshop med hela mitt hjärta. Det är nog det bästa köpet efter min kamera. 

Likes

Comments

Lekte lite med photoshop idag igen! 
 
Som vanligt har jag ingenting vettigt att säga. Det här är ju verkligen en fotoblogg all the way. Säger ju liksom aldrig någonting intressant och ja, vad gör jag annars på bloggen om man inte räknar alla bilder jag delar med er? Typ ingenting. 
 
Jag har i alla fall ingenting planerat inför sportlovet vilket är så otroligt skönt. Eller en sak, fota med Sofie. Men det är ju inte direkt någonting som är jobbigt heller så det är ju bara skönt att få komma ut lite och fota. Ska försöka göra någonting kreativt imorgon om vädret är på topp. Kanske fixa till någon coolare sminkning. Nu fick jag en idee...men jag behöver målarfärg...

Likes

Comments