Header

Asså gosh! Har ni hört Zayns nya låt I Won't Mind? Den är så sjukt bra och fin och gud vad jag älskar honom. Även om han valde att hoppa av bandet så kommer jag fortfarande älska honom. Det är hans liv därav hans val. Dock kan jag tycka att det är konstigt att komma ut med en demo 5 dagar efter att ha hoppat av sin musikkarriär för att få "ett vanligt liv som 22 åring" som var anledning till att han hoppade av, right? Men som sagt, älskar låten och hela honom så det gör ingenting för mig! 
 
Nu måste jag plugga, förlåt för den kassa uppdateringen. Ska verkligen försöka uppdatera mera. Går ju på lov på fredag så kanske springer ut och fotar då? Sen blir det ju Frankrike och Paris på lovet, då blir det bilder! 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Idag somnade jag när jag kom hem från skolan. Så dumt. Jag hade planerat att plugga på franska som vi har till på onsdag. Men nej, det får väl bli sista dagen plugg ändå som vanligt. I alla fall så gick vi igenom "stress" på idrotten idag. Det var väldigt intressant faktiskt. Vi delade upp oss i tre stationer. Första stationen berättade vår lärare om stress och vad man kan göra åt det. Varför man får stress och hur farligt det kan vara att vara stressad. Han gick även igenom att om man är stressad, vill man gärna ha en anledning. Vi elever kommer alltid på anledningen: "skoltrött". (Det sa jag för någon månad sen när jag var riktigt trött på skolan). Han sa även att han tyckte att vi skulle plugga. För vi får betalt i betyg. Han sa att man skulle sitta varje dag någon timme och inte skippa en enda dag, för att det skulle kunna bli en vana. 
 
Andra stationen fick vi tips av vår andra idrottslärare om hur man ska slappna av. Man ska lägga sig ned 15 minuter (helst varje dag) och endast tänka på sin andning och på sin kropp. Man ska "gå runt" i hela kroppen för att spänna och sedan slappna av i varje muskel. Till slut kommer man hamna i något slags avslappningsläge som gör att man inte tänker på någonting alls. Vi testade detta idag, vår lärare sa åt oss vad vi skulle göra. Vi släckte i rummet och alla la sig ned. Ni vet i drömmar när man tror att man faller? Så kändes det för mig. Fast inte så hasigt falla, utan mer sväva? fast ändå att jag åkte neråt sakta. Det var hur skönt som helst i alla fall. Dock när jag försökte göra det här när jag kom hem idag somnade jag...i 5 timmar...typsikt. 
 
De sa mycket mycket mer men jag får inte in det i ett inlägg. Det får bli en annan gång. Det var i alla fall en riktigt bra idrottslektion idag! 

Likes

Comments

Vilken sjukt tråkig söndag vi har haft idag i Stockholm. Regn och blåst. Usch. Men det är ju ändå väldigt mysigt. Då känns det bra att stanna inne. Jag mår nästan dåligt när det är sol och 15 grader när jag behöver vara inne och plugga. För då går jag ju ut...och då får jag ingenting gjort. När det regnar kan man liksom sitta inne, dagen går sakta och man kan fokusera och lyssna på musik. Kort sagt: Jag gillar regniga söndagar! 

Likes

Comments

Sitter just nu och pluggar lite på historia. Vi har en typ uppsats som ska vara inne senast idag. Måste jämföra mera, måste få A. Eller det kommer inte hända men man kan ju alltid försöka? Och ni vet hur det är. Man ska motivera, reflektera, jämföra, ha med olika perspektiv och ja..det är inte roligt. Jag har aldrig varit en som är bra på att plugga. Jag har haft rätt så lätt för mig. Andra kan säga till sig själva att nu ska jag plugga i två timmar och inte göra nått annat. Jag skjuter alltid upp det till sista dagen. Som idag..! Men nu är det bara en vecka kvar och sen drar jag till Paris. Roligt att jag faktiskt skriver en uppsats om Frankrikes historia när jag ska dit om en vecka! 

Likes

Comments

Tog lite mer bilder på mig själv igår kväll vid midnatt. Ni vet när man får en sån där kick och man bara måste göra någonting. Så jag la mig på golvet, täcket som bakgrund och tog stativet och tog bilder på mig själv igen. Tycker bara att det är jättekul att retuschera. Jag vet att många tycker att det är fel att retuschera bilder. Men jag tycker att i "fotografi vägen" så är det bara fint. Tycker dock inte att man ska retuscher mobilbilder som ska ut på instagram eller nått sånt. Men om man typ är fotograf (vilket jag inte är, men you get it) så går det typ ut på att ta fina bilder. Och om jag inte skulle ta bort all acne och sånt som stör, skulle inte bilderna bli fina! Jag menar kolla på min hud, den är sååå fin på bilderna. Ni ska få se några före/efter bilder någon gång! 

Likes

Comments

Idag började jag och mamma pynta lite inför påsken. Det är ju en vecka kvar men man kan aldrig vara för tidig. Vi brukar dock inte pynta så mycket till påsken. Det är ju bara en vecka liksom. Julen är ju lite längre. Det är ju alla fyra advent som tar fyra veckor och sen kan man ju ha kvar granen några veckor efter julen också. Det här är mer, komma och försvinna. Haha! Jag och mamma åker ju bort på påsklovet. Vi håller på att planera vad vi ska göra och när i Paris. Vi ska till Versailles, Effieltornet (ofcourse), Louvren och allt det där. Blir mycket foton därifrån! 

Likes

Comments

Man kan jobba med svartvitt på så många sätt. Speciellt i photoshop. Förr var det bara "ååh jag vill ha en svartvit bild". Nu kan man välja blandningslägen, olika övertoningskartor och välja vilken typ av svartvitt man ska ha. Ska man ha en matt bild? Ska man ha en bild som skriker?  Det finns så många olika sätt. Det är så himla roligt med svartvitt. Det är det jag försöker säga. 

Likes

Comments

#cut4zayn 
 
Nej men jag tycker det blev bra. Lite för kort för att ha lockar men hon lockade håret på mig där så jag tänkte varför inte. Det blev ju fina lockar i alla fall! Dock tror jag det blir bättre när det är platt. Jag har ju naturligt platt hår så det blir nog jättebra! Ni får bilder på det imorgon om jag duschar ikväll. Men nu måste jag plugga matte till provet imorgon, see ya! 

Likes

Comments