Header

Jag har tänkt på en grej. Jag vill fixa mitt rum så att det blir mer liksom, vintage stil. Som bilderna här nedan. Blev så inspirerade av några youtube videos. Det är så snyggt och jag älskar det. T.ex. istället för att ha mitt vita ikea skrivbord så kan jag köpa ett bord som är av riktigt trä. Alltså riktigt träskivor. Det är nog inte för dyrt. Det kan bli ett projekt i år. Det lär ju inte dirket hända på en dag. Man får köpa lite saker med tiden liksom. 
 
Det är typ de här bilderna som jag vill gå efter. Jag vill så gärna färga håret jätteblont eller åt nått färghåll, som bilden... Jag vill liksom att mitt liv ska se ut såhär. Mitt hår, mitt hus, jag vill bo i en stad, jag vill ha massor av växter och klottriga väggar. Ja, ni ser! 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - Klicka här

Likes

Comments

Var och besökte Gina idag. Ja, hon ligger precis utanför dörren, men det är ändå inte ofta som jag går dit. 
 
Jag har fortfarande inte fattat det. Det känns som om hon fortfarande är här. Men hon är inte här. Hon har varit död i snart 2 månader. Och jag kan inte förstå det. Jag tror aldrig att jag har varit ledsen såhär länge. Jag är fortfarande på det stadiet då jag kan gråta när jag tänker på henne. Jag vet inte om det var för att hon var min. Helt min. Eller om det var för att hon var en sådan fin själ. Hon var så glad och mysig. Social och perfekt. Jag kan bara inte förstå det. 
 
Och jag orkar inte bry mig om människor som säger att hon bara var en kanin. En kanin som levde i en bur i hela sitt liv. Jag skulle inte kunna bry mig mindre. Hur fel det än är att ha djur i bur så älskar jag henne så otroligt mycket. Jag älskar nog henne mer än vad jag älskar någon annan. Och jag vet inte varför. Det måste ju betyda någonting. Att jag har varit såhär ledsen så länge. Hon måste ju ha betytt otroligt mycket. Hon BETYDER otroligt mycket. Hon är inte borta för mig. Jag vet att hon är här. Även om jag säger med tårar i ögonen att hon inte är här. 
 
Som om det inte vore nog med att Gina dog så vet jag att Hampus är nära. han är 8 år. Det står att hans ras blir runt 8. Man märker att han börjar få ont i ryggen. Man märker att han inte är lika pigg. Är det för att Gina gick bort eller för att han är gammal? Jag vet inte. Jag vill inte veta. 

Likes

Comments

GLAD VALBORG! Eller säger man ens så? 
 
Idag har det varit en hyfsat bra dag. Funderar fortfarande på om jag ska dra ner och se på brasan eller inte. Tror dock inte att jag pallar. Jag menar, det är ju trots allt bara en brasa. Även om jag skulle vilja fota den och så... Kanske...
 
 

Likes

Comments

 
Den här veckan har varit ganska tuff i skolan tycker jag. Igår hade vi engelska nationella, och världens tråkigaste historia lektion som gjorde att jag började ogilla vår lärare väldigt mycket. Det är inte så att han är dålig lärare utan mer på sättet han var mot mig och min kompis. Vi satt utanför och jobbade och han kommer till oss för att prata och fråga om vi fattar, det är ju bra, MEN vi (speciellt jag) är sånna som inte pratar så mycket. Så han säger "Ja här kan man ju inte starta en diskution" medan han sitter och gnuggar fingrarna mot tinningarna. Ni vet när man ser sjukt irriterad ut. Där tappade jag all respekt för honom. 
 
Idag är det matteprov. Tråkigt och jag tror att jag kommer faila. Även om jag pluggade igår, typ sjukt mycket, så tror jag att jag kommer glömma någon konstig regel som kommer leda till att jag bara får E. Men vi får hoppas på det bästa i alla fall. Vi alla är ju dock lediga imorgon och gud så skönt med en längre helg. Jag ska bara sova, plugga lite mera matte... eller vem försöker jag lura. Jag kommer inte göra ett skit. 

Likes

Comments

Foto av Sofie Selling & redigering av mig
 
Idag är det tisdag. Gud vad trevligt. Dagen drar igång med matte kl. 12. Efter matten ska jag och min kompis sitta kvar och plugga till matteprovet som vi har på torsdag. Usch!! Men det är väl bara att köra på, man kan ju inte få bra betyg om man inte pluggar. 
 
Annars händer det ingenting speciellt i mitt liv just nu. Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik lite såhär på morgonkvisten. Ska få skjuts av min pappa till skolan. Solen skiner. Var på ikea igår och på mitt skrivbord ligger massor av kartonger. Jag vill köpa en ny säng, 120 säng. Provade den på ikea, kostade bara 900 kronor. Vill vill vill. Men det är bara en sak och man blir nog inte lyckligare av det, eller hur? 

Likes

Comments

Idag blev jag hemma från skolan. Kände inte för att vara med på idrotten och ha fotboll, det var vår enda lektion idag då engelskan var inställd så jag struntade i det. 
 
Jag har redigerat klart videon som jag och Sofie spelade in igår. Och ni kommer älska den. Det här är en av de videos som jag är riktigt nöjd över. Det blev bra kvalité på videon, vi filmade bra och redigeringen är awesome! Dock så måste jag ha lite material från Sofie för att få den klar. Så den kanske kommer ut ikväll. Jag kan i alla fall inte sluta kolla på den. Riktigt nöjd är jag med den! 
Här är en bild Sofie tog på mig igår. Det är så fint när det börjar bli grönare igen! 

Likes

Comments

Hade en helt awesome dag med Sofie igår. Det var länge sedan vi fotade sist och det var så kul att göra det igen och för första gången iår, i värmen! Vi spelade även in en sjukt rolig video som antagligen kommer upp snart, jag är egentligen klar men jag vill verkligen göra det till det bästa vi gjort, så ska se vad jag kan fixa mera. 
Men som sagt så hade vi en jättebra dag. Vi hängde nere vid sjön i ungefär 5 timmar, fotade, filmade och skrattade. Alltid lika kul att vara med Sofie! Även om vi inte hänger så ofta så har vi det verkligen kul när vi väl är med varandra. Det är kanske lite det också, som gör det så kul, att vi inte träffas så ofta. För vi har så mycket att prata om, (även om vi läser varandras bloggar och vet typ exakt vad personen har för sig...) 
 

Likes

Comments

Godmorgon på er! 
Igår kväll spelade jag in en video då iMovie hade börjat fungera igen. Jag blev så glad så jag var tvungen att göra någonting. I alla fall så blev det en photoshop video och jag tycker personligen att det blev väldigt bra. Om ni gillade videon kan ni gärna gilla klippet :). Dock så får ni inte se riktigt vad jag gör, då det är snabbspolning men jag kände att jag pallade inte sitta och prata. Men om ni är intresserade av att höra vad det är ni ska göra så kan ni bara säga till! 
 

Likes

Comments

Jag vill verkligen berätta vad jag drömde för er inatt. Men det är så sjukt konstigt. Jag vågar liksom inte berätta riktigt. För drömmen innehåller liksom sjukt konstiga scener som jag inte alls skulle kunna förklara. Ja, ni kan ju se vart vi är på väg? 
 
Jag vågar inte berätta början..för ja, ni kan väl tänka lite på allt som ingen vill prata om offentligt..!  I alla fall så fick jag och en kompis till mig en helt ny lägenhet. Gratis. Den var helt perfekt och jag kände hur lycklig jag var inombords. Jag vet inte ens varför..jag vill inte flytta? Men i alla fall så levde vi där. I lägenheten. Två våningar, helt vit och grå; PERFEKTO.
Till slut kom det två assnygga killar in i lägenheten som vi  sprang och hångla med helt random och sen fick jag reda på att det var min kille. OCH HAN VAR PERFEKT. Alltså ni vet att alla säger att perfekt inte finns, men det här var en dröm, och DÄR var den perfekta. USCH. Det gör ont att tänka på honom. Vet inte ens vad han hette, stackarn. Hoppas han kommer tillbaka inatt och säger hans namn. Eller om jag säger hans namn...wow, drömmar är bäst! 

Likes

Comments