Header

Så idag är det söndag. Helgen gick fort. Väldigt fort. Men nu är det bara 8 skoldagar kvar. 5 dagar till syrrans studenfirande. 3 dagar till betygen sätts. 1 dag till sista provet för första gymnasieåret. Älskar att räkna ner dagarna. Det inte många dagar kvar tills sommarjobbet börjar. Till sommarlovet börjar. Till jag och Sofie drar ner till Göteborg och ser One Direction (asså jag är övertaggad...!!!!!) 
 
Nej. För att provet ska gå så bra som möjligt imorgon så ska jag plugga på. Jag har redan lärt mi alla 161 orden. Läst texten på 10 sidor och nu återstår det bara att lära sig lite idioms...vad nu det är! Ha en bra söndag! 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Jag älskar att trixa runt med de naturliga färgerna i en bild. Dock så har jag nog inte lagt en någon bild på när jag har gjort det. För jag har aldrig tyckt att det har blivit speciellt snygg för bloggen. Men nu tycker jag faktiskt att den här bilden blev väldigt snyggt. 
 
Ida kom hit för en stund sen och då började vi trixa med hårfärger. Det blev ingenting seriöst dock. Men då tänkte jag, jag kan ju alltid trixa med hårfärgen på mitt eget hår. Men så råkade det komma åt det här hållet och jag råkade ändra hela bildens färger. Men jag tycker det blev coolt. Och det är dessutom sjukt snyggt att rita i bilden också, tycker ni inte? Jag vet inte varför, det blir bara coolt tycker jag! 

Likes

Comments

Sommar. Sommar. Sommar. Jag tycker faktiskt att regn är riktigt mysigt. Jag älskar att sitta inne i mitt rum och kolla ut när regndropparna faller på trädens gröna blad. Älskar det. Det är en del av sommaren. Det kan inte alltid vara sol och 20 grader. Inte i Sverige i alla fall. Men nsäta vecka ser det faktiskt ut att bli varmt igen! Så skönt. Och sista skolveckan nu också. På onsdag sätts mina första betyg i gymnasiet. Två hela år kvar. Har jag klarat ett, kan jag klara två till. 
 
Sitter just nu och drogar Hoziers låtar. Det är ju inte bara ta mig till kyrkan låten som är bra. Älskar låten Cherry Wine och Someone New. Så fina och så bra! Lite akustiskt i alla låtar borde finnas. Är redan trött på Aviciis nya väntar på kärlek låten. Tröttnar väldigt fort på låtar som inte har så mycket text. Man lär sig dem så fort och det blir inte samma sak som t.ex. Eminems låtar. Jag har drogat hans låt Headlights i typ ett halvår och har äntligen texten på hjärnan och har nu börjat tröttnat! Haha, det tog en helg för Aviccis låt att kunna hoppas över på spotifylistan. 

Likes

Comments

Hahah älskar att jag säger någonting men gör någonting annat. Tog inte med mig kameran igår till grönan även om jag sa att jag skulle göra det. Jag vet inte riktigt varför jag inte gjorde det man jag gjorde det inte. Men jag är inget stort fan av Jessie J. Hon är verkligen en bra förebild men det blir ju inte så kul när man inte kan låtarna. Det blir liksom inte samma sak. Förstår hur Sofie kände när hon gick med på 5SOS för några veckor sen. Att bara stå där och försöka hänga med med alla galna fans som gråter och skriker och sjunger med. 
 
Men nu är det en ny dag. Jag är ledig. Gick upp 10 för att sitta och plugga. Nu har jag gjort klart två arbeten och ska precis maila in dem. Så skönt. Nu har jag endast ett endaste prov kvar. 1. Och det är på måndag i engelska. Det är dock frivilligt, men jag kommer få högsta betyg i slutbetyg om jag får A på provet. Så jag känner att det är värt att testa. 
En random armhållsbild på mig såhär på en fredag. Alltid trevligt! 

Likes

Comments

Är det fel att känna att man är on fleek ibland? Jag känner i alla fall att just nu, är jag rätt good looking. Gud, kan jag inte beskriva med svenska? Tydligen inte. Jag känner mig i alla fall fin, snygg. Jag känner att jag ser helt okej ut nu. Okej, nej, enough med "okej" jag ser fan bra ut. Ta det eller inte men fan, jag ser bra ut. Det är skönt att känna så ibland! 
 
Snart ska jag dra mot grönan och se Jessie J. Hoppas det inte blir fullt, kan tänka mig att det blir det nämligen! Nej, vi ses så får ni ha en bra dag. Jag tänkte ta med kameran idag till grönan. Fota lite! Hoppas det blir en fin solnedgång! 

Likes

Comments

Ikväll så ska jag och Marta dra in till staden och Gröna lund för att se Jessie J. Ska bli kul, även om man inte är värsta fanet så kan det ändå vara roligt, man kan ju vissa låtar ändå! Typ Domino och Price Tag. Eller Bang bang som blev så stor förra året. Dock så är ju Nicki och Ariana med i den..? Men i alla fall så har dagen varit perfekt. Började med en sovmorgon, ungefär kl. 11 åkte jag in mot skolan för att ha en svenska lektion. Vi fick reda på vad vi ska få i slutbetyg och YEEY! Jag blev så lycklig. Det finns liksom ett moment som jag fick E på, men jag fick A i slutbetyg ändå...! Vår lärare är så skön, sålänge man är snäll mot henne så är hon snäll tillbaka, perfekt ju! 
 

Likes

Comments

9 dagar. Nio dagar. Nine days. Neuf jours. Förstår ni? NIO DAGAR?! 
 
Förutom att jag hypar över att första gymnasieåret snart är slut så har jag faktsikt ett problem. Om vi kollar på bilden här nedanför, så ser ni att jag har väldigt mycket fräknar. Och grejen med det är ju att, jag kan inte fixa mitt face. För jag tycker fräknar är jättefint, MEN, jag tyckte inte finnar är snyggt. Så när jag vill täcka finnarna så täcker jag även fräknarna. När jag vill retuchera bort prickar i photshop som jag inte vill ha i ansiktet så tar jag även bort fräknar. Hahaha, wow, inte alls ett problem egentligen men visste inte vad jag skulle skriva om till den här bilden. Tycker dock den är väldigt fin! 
 
 

Likes

Comments

Jag har så ont om energi idag. Jag skulle kunna lägga mig ner i sängen och somna direkt. Kanske för att jag var uppe till 2...men jag kunde ju inte sova! Det enda som får mig att gå upp och åka till skolan idag är att det endast är 10 skoldagar kvar. Om jag har klarat av att gå ett år i gymnasiet så klarar jag 10 dagar till. Dessutom är det fins väder ute, solen lyser och det är klarblå himmel. Allt som kan göra en onsdag såhär mitt i veckan en bra onsdag! 
 
Dock så har vi två muntliga prov idag. Tror det kommer gå bra, men är ändå lite nervös just för att det är muntligt. Jag har aldrig varit bra på muntliga prov, aldrig. Men det brukar ändå fixa sig och bli bra ändå. Proven är i franska och matte. Franska känns helt okej men matten känns värre. För man får tydligen inte säga fel längre. I nian så kunde man sitta där och snacka bara för att visa hur mycket man förstår och hur man tolkar ett diagram. Men nu får man tydligen inte säga fel för då får man inga poäng. Och jag blir så sjukt nervös av det. Liksom, man säger ju fel i matten ibland. Det är väl obvious. 
 
Aja, vi får ha en fin dag ändå. Nu måste jag dra till tåget! Hejdå! 
Bild av Uzma! :) @uzzyou på instagram

Likes

Comments

Personligen är jag ett stort fan av svartvitt. Jag älskar svartvitt. Det passar till allt. Men på nått sätt vill jag inte förstöra den fina gröna färgen i bakgrunden, eller den fina blåfägen på mitt linne. Men kolla vad mycket finare det är i svartvitt. Man kan ändra färgen på linnet till vitt, till svart, till vad man vill. Det är bara så mycket finare, det blir så mycket mer känsla, eller är det bara jag? 

Likes

Comments

Här är lite av de bilder som jag tog med Uzma i lördags! Tycker det blev riktigt coolt när vi kastade upp sanden och när det blev lite fina siluetter! Så coolt! 
 
Idag var jag ledig. Hur SKÖNT!? Snart är det lov också. Livet bara leker vidare. Kan det inte gå lite saktare så man får njuta? Och som om man inte märker redan att sommaren är på väg så kommer Avicii ut med värsta sommarplågat "Waiting for love" som är en av de bästa låtarna EVER! Liksom hur sjukt bra låter det inte? Avicii är för klockren, så är det. 

Likes

Comments