Header

 Har varit på Ikea i tre timmar idag för att shoppa loss lite. Min syster håller på att göra om sitt rum, måla vitt som jag gjorde i vintras. Så nu köper hon lite nya möbler till sitt rum. Vi passade också på att köpa nya sängar. Så jag köpte en 120 säng och min syrra 140 säng. De ska komma imorgon. Ska bli kul att få en större säng! Även om jag gillar min säng, så måste ni ju erkänna att det är fett...! Så vi har suttit och skruvat ihop en byrå i snart 4 timmar. Ikeamöbler kan ju vara för jobbiga ibland..
 
Annars så gick jag in i växthuset tidigare idag och såg att det svämmar över med vindruvor. Bilden är dock från några vindruvsrankor i Kos... Men det ser i stort sätt ut sådär i mitt växthus också bara det att de snart kommer bli blåa! Förra året var de väldigt sura, hoppas de blir godare iår! 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Satt och redigerade en liten kanalbild till youtube för att jag har fått 90 subs. Det är fan läskigt. Vet inte var de kom ifrån liksom. Och ja, jag vet det är inte 100 000 direkt men herregud, det är sanrt 100. För mig är det mycket. Dock så får jag bara ångest för att jag vet själv hur tråkigt det är när någon inte uppdaterar osv. Men jag vet liksom inte vad jag ska göra. Kanske en sminkrutin? En "back to school" video kanske? Det finns ju så mycket jag kan göra men jag gör det bara inte. Jag vet inte heller vilket tema min kanal har. Är det foto? Är det gopro videos? Är det collabs med Sofie? Jag vet inte helt seriöst. De som har fått mest likes är ju gopro videos, idol videon och color run videon. Och det är sånt som jag absolut inte kan göra varje vecka liksom. 
 
Men men, visst blev bilden lite fancy i alla fall? (men såklart dålig kvalité för nu har jag inte beskärt den osv blablabla yadayadayada) 

Likes

Comments

Antingen struntar jag i hur jag ser ut (som jag har gjort i alla år) eller så gör jag någonting åt mig själv. Någonting som jag vet att jag kommer uppskatta i framtiden. Träna. Jag har alltid velat ha bättre kondition. Jag har alltid velat ha en fit mage. Jag må vara smal men jag ser ju bara spinkig ut. Jag vill ju ha muskler. Alltså inte träna för att bli smalare, utan muskler. MUSKLER! Jag tycker inte att det är snyggt att bara vara smal. Men varje gång jag har lust att träna är kl.1 på natten och då kan jag inte dirket gå ut och springa? Men på natten säger jag: äsch, jag stället klockan på 8 imorgon och springer ett varv i skogen. Men vad tror ni att nyvakna Sofia som somnade kl. 4 vill göra kl. 8 på morgonen? Inte springa direkt. 
 
Det är då ni säger: Men Sofia, herregud om du vill göra det så ta tag i dig själv och gå upp och spring. Och då säger jag, vet ni hur många gånger jag har försökt? Dock vet jag inte riktigt om min hjärna förstår vad försöka betyder. Det enda jag gör är att ställa klockan mitt i natten, låta den ringa, och sen stänga av den på morgonen för att återgå till sömnen. Och det känns inte som om jag har någon kontroll på morgonen. Det är endast när jag ska upp till skolan som jag kan gå upp för att jag vet att det är ett måste. Men eftersom det inte är ett måste att gå ut och springa så säger min hjärna att det är okej att ligga kvar i sängen. 
 
Asså det här är ett allvarligt problem för mig. Jag vill vara en morgonmänniska. Det är en sak som skulle vara så himla befriande för mig. Men jag vet inte hur man går från en kvällsmänniska till en morgonmänniska. Det gäller väl att gå upp riktigt tidigt imorgon och verkligen gå upp och sen sova vid 10 på kvällen? Eller hur? Ja, jag ska försöka. 

Likes

Comments

Jag tror att jag kan ha fixat problemet med kvalitén nu. Jag vet inte, men det känns som om det har blivit bättre men ändå inte så stor skillnad. Förstår ni? 
 
I alla fall så kollade jag yttligare en gång på Jurassic World med pappa för han hade inte sett den än. Med tanke på att swefilmer lägger ned på fredag så ville vi se den filmen, liksom i HD och test och allt. Jag kan dock se filmer utan text men det är min pappa som är lite sån bara. Annars så har jag även bokat in en tid för att färga håret. Vi ska se om det finns en tidigare tid men annars blir det dagen innan skolan början, alltså typ 18 augusti (?). Vet dock inte vad jag vill göra. Tror jag lägger in lite mörka slingor bara. Ska fråga min frisör vad hon tycker att jag ska göra. Jag är villig att göra i princip vad som helst. Bara håret inte blir för mörkt, så svårt att få det blont igen om jag vill det senare i livet! 

Likes

Comments

Wow, blir helt frustrerad. Till och med youtube förstör kvalitén på allt. Det ser så magiskt ut i iMovie och orginalfilmerna och sen laddar man upp den på youtube och allt är helt krassligt till och med i HD. Helt otroligt. Aja, finns ingenting jag kan göra åt det, eller ingetning jag vet jag kan göra...så ja. Det får duga. Kanske byter ut det någon annan dag. Vem vet? 
 

Likes

Comments

Jag blir sjukt besviken varje gång jag laddar upp bilder på min blogg för att det blir så otroligt dålig kvalité. Jag typ halvt skäms samtidigt som jag verkligen vill blogga. Jag älskar att blogga och dela bilder. De ser bra ut i photoshop med blogg.se gör så att man typ ser alla pixlar och jag fattar verkligen noll. Jag ska verkligen försöka göra allt jag kan för att få dem i bra kvalité. Jag ska söka ihjäl mig på google och jag ska fixa och trixa i photoshop och göra allt jag kan. 
 
Så for now, strunta i den dåliga kvaliten. Verkligen. 

Likes

Comments

Lite mer bilder från Grekland och Kos. Det blev ju hyffsat fina bilder ändå. Jag typ gav upp hoppet när jag märkte att det inte fanns så mycket att fota. Vi hade liksom ingen fin solnedgång då solen gick ned på andra sidan ön och bergen. Och solen gör ju allt på kvällarna. Men men. Det var ju hyffsat fint ändå nu när man kollar tillbaka på bilderna. 

Likes

Comments

Wow. Idag vaknade jag till denna nyhet. Riktigt synd måste jag säga. Men jag förstår ändå att de lägger ner den, jag menar att få husransökan och åka in i häktet i två dygn, det kan ju inte leda till någonting bra. Hoppas de inte åker in i fängelset för att de har delat lite film. Jag vet att det är olagligt, men herregud. Poliserna streamar säkert också på swefilmer. Skulle inte förvåna mig om de folk som har bestämt att det ska vara olagligt sitter där hemma och streamar. Men det är som det är. Det finns ju flera sidor man kan kolla på också, men swefilmer visade ju allt i HD och med text. Det var ju rena drömmen, det var så enkelt allting. Och på fredag läggs det ner. Riktigt, riktigt synd. Ni kan se videon som en administratör förklarar allt i HÄR
 
 

Likes

Comments

Mitt hår. Jag vet inte om det ser bra ut eller inte. Helt ärligt, jag vet inte. Jag har alltid försökt strävat åt det gråa hållet men nu när jag väl har kommit en bit på vägen så har jag ångrat mig och vill nu ha lite mörkare hår. Eller vill jag ha blondare hår? Jag vet inte. Vad ska jag göra? Nått tips? 
 
Såhär ser mitt hår ut nu. Nyanser av blont, brunt och grått. Jag kan ju säga att om jag färgar blont igen och får det ljusare är det så svårt att hålla det snyggt. Antingen blir det gult eller grått. Men jag tänker att, nu mot hösten kan man ju färga lite mörkare slingor, eller hur? Annars så ska jag färga så att det blir lite ombre aktigt, lite mörkare i hårbottnen alltså. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra helt enkelt. Hjälp mig...! 
 

Likes

Comments