Header

Just nu håller jag på att dö. Jag vet inte riktigt vad som kom över mig idag. Jag kom hem från en hyfsat bra dag i skolan och kände ba, orkar inte. Vill bara sova. Så jag tänkte gå och lägga mig. Men jag orkar inte. Jag vill bara sitta vid datorn hela natten. Lyssna på Tove Lo och ba, strunta i allt i en dag. Wow, skolan började för en vecka sen och jag är redan trött. Fast det är inte bara skolan heller. Eller jo...det är nog det som det är. 
 
Dagarna bara går framåt. Ibland får jag en sån där liten minihjärtattack när läraren säger att vi ska säga någonting för hela klassen, redovisa eller göra någonting som jag inte vill göra egentligen. Men sen gör jag det, tiden går framåt, jag har gjort det och sen går jag hem. Sen händer samma sak varje dag. Det som om allt går framåt men ingenting händer. Förstår ni vad jag menar? Ja, jag har pms hejdå. 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Smashbox Photo Finish Foudation Primer - light // Matbelline Fit Me Foundation - färg 105 // Regal klocka från Ur&Penn
 
Det här köpte jag idag. Köpte också en svart långarmad tröja från Gina Tricot som jag ska ha imorgon, så ni kan få en bild på den då! Gick också in en snabbis på Stadium för att köpa lite träningssaker, t.ex. sportbh och en träningsväska. Väldigt intressant jag vet. Ni får säkert se dem någon dag! 
 
Och ni kanske vet att jag nyss köpte en foundation från Lancome, den var sjukt dyr och jag märker hur snabbt den tar slut. Så jag valde att köpa en billigare att ha i skolan varje dag. För aldrig att jag kommer köpa den från Lancome om den tar slut på två/tre månader. Den kostar liksom 455 kr. Det är mycket pengar för mig i alla fall. Den från Maybelline tycker jag funkar lika bra, det är bara det att den från Lancome är så sjukt fin bara. Hahaha, vet inte hur jag ska förklara det. Den är bara skönare att ha på hyn. Men som sagt så blir Maybellines bra till skolan! 

Likes

Comments

Idag köpte jag en sån där "We can do it" - bandana fast i blå istället för röd. Kände att det är ju sjukt snyggt och ja, varför inte? 
 
Lyssnar ihjäl mig på Tove Lo nu också. Älskar henne! Har ju alltid gjort det men har inte direkt lyssnat på alla hennes låtar, utan bara de som blev riktigt poppis. Som Stay High och Talking Body. Men nu måste jag bara säga att Timebomb och Not on Drugs är de bästa låtarna ever. Efter Justin Biebers nya låt så att säga...! Den låten är otroligt bra. Jag visste ju att det skulle bli en hit för att det är Bieber liksom, men så bra trodde jag inte att den skulle vara. Bra det! 

Likes

Comments

La ut den här bilden i februari iår och sa att jag skulle sluta äta onyttigt och börja träna...som om det hände? Nej, men nu känns det som om det kommer hända. Jag menar, jag har börjat på gym, med en kompis! Vilket gör att vi kommer träna tillsammans, det är ju så mycket enklare då! Annars så har jag inte ätit choklad på typ två månader nu för att när jag gjorde det förra gången så gick min tandställning sönder (oopppsss...). Så att det finns några plus med att ha tandställning ändå. Jag äter ju inget annat än choklad (om vi snackar godis), så det blir ostbågar och glass som är det onyttigaste. Men jag tycker att jag får äta det ändå. 
 
För det är gott. 

Likes

Comments

Redigerade en bild som ni kanske sett förr? I mars någon gång när jag klippte håret kort och min frisöt hade lockat håret och jag hade mittbena...! Tycker verkligen inte att jag passar i mittbena, men på bilder är det alltid snyggt att inte vara snygg. Förstår ni hur jag menar? Man kan i stort sätt göra vad man vill med sitt face och sina kläder, lägga på ett lager med svart/vitt och se sjukt snygg ut. 
 
Imorgon ska jag först åka och shoppa en snabbis med min mamma. Skulle behöva en sportbh att träna med på gymmet. På kvällen ska jag gå på bio med en kompis och vi ska se Sinister 2 (!!!) som jag längtat! Ska bli kul och se hur läskig den är. Det var länge sen som jag såg ettan, hade för mig att den var ganska läskig..! Älskar skräckfilmer x10. 
 
Nu ska jag läsa lite harry fanfics och sen ska jag sova :) Ha en bra kväll! 

Likes

Comments

Fin bild som Sofie knäppte på mig i söndags! 
 
IDAG har det varit en bra dag. Började med lite sovmorgon. En lång psykologi lektion som var sjukt intressant faktiskt. Vi pratade om drömmar och varför man kan bli deprimerad osv. Så den lektionen gick fort. Efter det gick vi ner och åt lite lunch och sen drog faktiskt jag och Marta till gymmet! Första gången jag har gymmat och det känns sjukt bra. För en gång skull ska jag börja träna liksom. Kan inte bli stoltare över mig själv måste jag säga. Vi började med ungefär 10 minuter med en maskin som jag inte kan namnet på. Sen gick vi till löpbanden och sprang (dvs. jogga, gå snappt..) i 20 minuter. Sen gick vi faktsikt hem. Det är ju första gången så man ska ju inte köra gärnet. Vi tänkte att vi börjar med två gånger i veckan och sen får vi se om vi kör mera senare. Vi kan även simma i badhuset på vårt gymkort. Så det är ju super! 
 
Så livet börjar komma igång efter det långa sommarlovet. Har fått lite läxor som jag tänkte pricka av i helgen. Men nu är det fredag. Vilket betyder chilla till Justins nya låt, What do you mean? 

Likes

Comments

Sofie och hennes konstiga men coola pose
 
Är inne i en ny Eminem period av mitt liv. Senaste perioden var i mars/april. Men grejen med Eminem är att, han är så sjukt deppig, men det är så sjukt roligt att lära sig hans texter. De betyder så mycket men det är ändå så galet kul att kunna rappa med honom. Just nu älskar jag låten "Beutiful" och den börjar med raden: "I'm just so fucking depressed..." Så nu kan ju fatta hur sjuk den texten är? Men så sjukt fin och bra. Om ni inte har lyssnat på Eminem så mycket förr så gör det, specciellt bra om man inte känner för att dansa runt eller lyssna på låtar som hela tiden handlar om kärlek (som alla låtar idag gör..) 

Likes

Comments

Här är några bilder som Sofie tog på mig i söndagskväll. Några som jag tycker har otroligt fint ljus, otroligt fin bakgrund och allting, men lite flaws. T.ex- sista bilden: håret i ansiktet och väldigt konstigt uttryck...haha! Den bilden högst upp sitter jag som en förvirrad apa och väntar på att kasta upp blommor i luften. När jag väl gör det i bild nummer två är alla blommor en klump och jag försöker se cool ut. Den tredje bilden är ju faktiskt rätt fin. Lite sne i ryggen bara. 
 
Men det blir ju alltid 90 bilder av 100 som man inte blir nöjd över. Men ville bara dela med mig av dem ändå då allt annat var så fint, det var bara jag som var lite halvdålig modell där. Hahha! 

Likes

Comments

Två bilder som Sofie tog på mig igår kväll! 
 
Jag vet inte om ni har missat det men just nu går det massor av rykten om att 1D ska splittras. Tydligen är det nått som skvaller tidiningen The Sun har hittat på eller så är det på riktigt. Jag försöker att inte bry mig tills någon av killarna säger det själva. Men på nått sätt så känns det så sant ändå. För det har pratats om det så länge. Alla skriver om det, dem fick till och med ett litet nyhetsinslag på nytherna ikväll. Finns det verkligen ingenting annat att ta upp på nyheterna än någonting som de inte vet är sant än. 
 
Och om det blri så att de splittras så går säkert några solo. Vi har fortfarande deras nya album som kommer ut någon gång i höst. Vi har Zayns lilla solokarriär på sidan. Allting tar ju slut någon gång och det är ju bara att acceptera det i så fall. Finns inte mycket man kan göra. Vill dock inte att det ska vara sant just nu. Känns bara som att de skulle kunna hålla på i flera år till. Men det blev väl lite dumt när Zayn slutade och allt. Vilket man kan första. 
 
Gud, försöker bara trösta mig själv här. 

Likes

Comments