Header

Gym. Skola. Hem. Det är det som står på schemat idag. Ska dra till bussen om en halvtimme så egentligen har jag inte tid att sitta och blogga. Men jag vill blogga! I alla fall så är jag inte alls sugen på att gymma. Men det som är bra med att gymma med en kompis är att vi drar med varandra uppåt. Om Marta inte vill gymma så drar jag med henne ändå, och samma gäller med mig. 
 
Nu måste jag börja dra mig! Ska försöka blogga lite senare!

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Gick äntligen ut och fotade lite idag. Kände att det var på tiden, och solen lyste så fint! 
 
Jag har inte så mycket att säga. Jag har kommit igång med youtube lite smått som ni kanske sett? Jag är sjukt skoltrött sådär mitt i terminen, perfekt! Känner att det går toppen i vissa ämnen medan det går sämre än sämst i andra. Just nu så kan jag säga till mig själv att det bara är att plugga på, för jag är på sånt humör. Men jag vet att när jag sitter på mattelektionen imorgon så kommer jag vilja gå hem. 
 
Har även kommit igång rejält med träningen. Tror jag har styrketränat hemma varje kväll i snart en vecka. Och vet ni vad det var som fick mig att vilja träna igen efter 2 veckors paus från gymmet? Träningsvärken. Det är så skönt att ha träningsvärk. Är det konstigt? Jag älskar det i alla fall. Älskar att vakna på morgonen och känna att hela kroppen är sådär öm och stel. Hahaha! Imorgon ska jag och Marta äntligen dra till gymmet i alla fall, ska bli kul! Jag tror även att jag ska vlogga...kanske inte imorgon men någon dag. Det är ju sjukt kul att se hur folk har det i deras skolor, så ni kan ju se hur jag har det, har ju extremt kort dag imorgon också! Så det blir perf!
 

Likes

Comments

Inatt ska det vara blodmåne och supermåne. Alltså månen kommer vara extremt stor (då den är närmare jorden) och den kommer färgas röd då det kommer pågå en månförmörkelse samtidigt. Det är rätt coolt, eller är det bara jag som tycker det? Jag vet inte om jag ska försöka fota den eller bara gå ut och kolla. Det blir nog coola bilder om jag väljer att fota. Men vi får se. Sjukt tråkigt att det händer på en vardagsnatt dock. Jag menar, om den hade hänt igår natt hade man ju kunnat vara uppe och kollat för att det inte är någon skola dagen efter. 
 
Jaja, jag ska försöka göra någonting produktivt med min dag idag. Plugga lite inför kommande prov, redigera klart en film till idrotten som vi ska visa upp för klassen imorgon. Kanske fota lite -det är någonting som jag säger varje dag nu men jag vill fota...Jag vill verkligen, jag vet bara inte vad. Det är så svårt. Jag ska bläddra i lite fototidningar och se vad jag kan hitta för kul! 
 
Fotograf. Sofie Selling
Redigering av mig

Likes

Comments

Bjussar på en bild från Camillas student då jag helt ärligt inte har nått annat att bjussa på..! 
 
Jag måste fota, jag måste plugga, jag måste se på serier och allt på en och samma gång. Nja, kanske inte.  Jag vill göra videos, jag vill blogga och jag vill hålla på med det som jag tycker är kul. Men dagarna räcker inte åt. Jag har alltid haft tiden till bloggen och youtube, men nu tog det tvärtstopp. Jag har gjort en youtube video, jag behöver bara redigera den och fixa till den lite. Jag kan spela in flera videos idag också... men jag har mycket i skolan. Och även om jag väljer att inte plugga så kommer jag välja bort att inte göra videos...för det liksom tar emot på nått sätt. 
 
Annars har jag 98 subscribers på youtube också. Alltså snart 100. Och jag vill verkligen göra videos. För varför skulle folk välja att prenumerera om de inte ville se mera? Right...? Så jag måste på nått sätt få tid för youtube. Fattar inte hur typ Therese kan lägga upp en video om dagen nu, fast hon går ju inte i skola eller nått men ändå. Det tar så lång tid att redigera! Aja, ska inte klaga mer utan försöka göra nått utav dagen! 

Likes

Comments

Tre stycken från idag! 
 
Igår var jag på bio och såg Maze Runner, sjukt bra! Ni måste verkligen se den om ni har sett ettan och tyckte den var bra. Usch, vill bara se nästa film NU! Var även i skhlm och shoppa lite, och drog lite spontant till Ikea och köpa tre små kaktusar. Det var en lyckad dag igår helt enkelt. Skoldagen idag var inte heller så dålig, vanliga lektioner och mycket skratt med bästa kompisarna. Finns inte så mycket mer man kan göra med skoldagarna. 
 
Nu ska jag sätta mig ner och läsa lite mer av fanfictionen After. Tänk att jag är på tredje och sista boken. Usch, kommer verkligen gråta när det är över. Tror att jag har gått och läst de böckerna i snart 2-3 månader nu. Dem är otroligt bra, speciellt om man gillar 1D, annars är den bra ändå, då huvudpersonerna endast har deras namn...och utseende. YOU GET IT. 
 
READ A BOOK! (goddammit) 

Likes

Comments

Jag drömmer mig bort. Jag har inget problem med att vara i Sverige nu. Jag kan vara i Sverige i hela mitt liv. Det är bara det att allt går så segt men ändå så fort. Jag gör ingenting. Jag vaknar, går till skolan, går hem, pluggar, ser på film, sover. Repeat. Jag vill göra nått men jag vill även stanna hemma och ligga i min säng och se på filmer hela dagarna. Förstår ni? För det känns som om man måste göra någonting med sitt liv. Att man ska ta vara på alla timmarna på dygnet. Men man vill ju ändå bara ta det lugnt. 
 
Har lite hatkärlek mot alla dessa själar som går ut på konserter varje helg, springer runt på stan och snapchatar om sitt roliga liv. Själv ligger man där i sängen och kollar på San Andreas och när världen går under. Man blir lite avis, men ändå så tänker man "jag vill ändå inte gå ut, jag vill ju faktsikt ligga här". Jag vet inte vart jag ska komma med det här. Men dagarna går. Här ligger jag.
 
Jag vill att höstterminen ska ta slut. Det är sån extremt hemsk termin som jag har framför mig. Massor av matteprov, redovisningar och kalla, mörka mornar. Jag vet att om jag klarar den här terminen i skolan så kommer vårterminen bli otroligt skön. Vårens schema består av sovmornar varje morgon, nästan INGA lektioner och jag vill bara hoppa dit nu! 

Likes

Comments

Klockan är 07.55. Jag sitter här och väntar på att klockan ska ticka iväg så jag kan gå till bussen, skriva mitt psykologiprov i skolan och gå hem. Vet inte varför, men känner att jag bara vill gå och lägga mig. Alltså inte som alla andra dagar utan nu är det starkare. Nu skulle jag faktiskt kunna stanna kvar hemma, om det inte var prov i skolan. 
 
Jag drömmer väldigt mycket nu. Saker som jag kommer ihåg. Jag lyssnar på pianomusik innan jag somnar, och drömmer sedan om att jag bor i Versailles i Frankrike och lever det rikemans livet. Har stora fina klänningar, det är runt 1800-talet. Jag går bara runt i slottet och dansar med min älskade. Är inte det konstiga drömmar? Jag har drömt om det i snart tre dagar i rad. Jag ser inga ansikten. Alla ansiktet är liksom där, men jag ser dem inte. Förstår ni hur jag menar? Jag vet att jag är i Versailles, men jag ser inte att jag just går runt i den trädgården eller är i just de slottet. Jag ser jättefina klänningar, men jag ser inte hur dem ser ut, jag ser inte färgerna. Jag vet inte om det är jag som går runt där, för jag ser bara en kvinna gå runt på slottet. 
 
Wow, jag låter som någon mentalt sjuk människa som drömmer mardrömmar. Nej, men jag gillar dem drömmarna. Jag sover riktigt bra också. Sjukt bra faktiskt. Somnar runt 22 och sover tills klockan ringer vid 06 tiden. Och nu är det helg. Kanske blir bio med några kompisar, ut och springa då jag missade gymmet den här veckan. Inget plugg, inga läxor. Jag ska andas den här helgen. 
 
Jag ska fota i helgen också, har inga bilder att bjussa på idag. Så ni får en gammal bild på mig från samma dag som jag cuttade mitt hår! 

Likes

Comments

Snapchats nya uppdatering var ju mumma! LÖV IT! 
 
Och idag kommer iOS9. Klockan 19 för att vara exakt. Det är sånt jag kollar upp för herregud, jag älskar uppdateringar. Älskar nya saker. Älskar allt som har med nytt att göra. Kanske inte bokstavligen men ni förstår vad jag menar! Känner att jag är on point idag så tänkte ställa mig och ta lite självisar. Dock så känns det som om det blir för mycket av det på min blogg. Men det är så sjukt kul att ta bilder på sig själv och redigera. Speciellt när man inte har någon annan som kan tänka sig att modella framför kameran. 
 
Vi får se hur det blir. Ska i alla fall plugga lite franska och psykologi. Har hamnat efter med alla läxor. Tiden går så fort, speciellt om man säger att man ska göra det imorgon, man skjuter bara upp det och så kommer man på att, nej fan, jag har inte tid imorgon heller! 

Likes

Comments