Header

En till uppdatering idag och sen räcker det! 
 
Har legat i min säng i stort sätt hela dagen och inte gjort ett pfft. En sak jag har märkt, speciellt i mina youtube videos, är att jag svär som en extremt hmkdotigdmogrrp, och det är sjukt irriterande. Alltså jag älskar att svära men herregud. Jag svär sjukt mycker i mina videos. Jag hatar det. Jag måste sluta. När jag bloggar, som att skriva då alltså, försöker jag alltid tänka på att inte skriva svordomar om jag inte är riktigt arg. Så ja, det ska jag jobba på. Sluta svära helt enkelt, hur svårt kan det vara? 
 
Fast om jag älskar att svära så är det kanske lite svårt. Men orden "fan" är väl fan ingen svordom, är det? Jag måste nog googla på det där. För jag tycker att fan är helt okej ord. Det gör bara meningen lite starkare på nått sätt om ni förstår hur jag menar? Annars säger jag ju det engelska ordet fuckin hela tiden. Det kan man ju verkligen sätta i varje fuckin mening och det kommer fortfarande göra fuckin sence. 
 
Fuck
Verb
-ing -er -s
 
Fuck can be used in many ways and it's probably
the only fucking word that can be put in every fuckingwhere
and still make fucking sence. Fuck. 
 
Där har ni dagens lärdom.

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - Klicka här

Likes

Comments

Jag känner mig dock inte fräsh idag. Helt död faktiskt, bara ironiskt att det är halloween. Jag antar att jag är trött för att jag låg uppe till 1 inatt och kollade på skräckfilmer med Pia på skype. Efter det låg jag yttligare 3 timmar i min säng och fortsatte läsa de sista sidorna om Harry och Tessa. Nu kan jag med sorg i mitt hjärta säga att jag har läst ut alla tre böckerna. Ganska tomt nu. Jag började på böckerna i början av sommaren, och nu är det slut. Det var i alla fall hyffsat bra slut på allting, men hon skulle kunna släppa en fjärde bok, för det slutar inte vara spännande. En epilog skulle ju behövas kanske? Man vill ju veta vad som händer, även om det är en påhittat story av någon tjej i u.s.a. som gillar 1D. Hoppas filmen släpps snart (det ska faktiskt bli en film) (dock är inte Harry, a.k.a. Harry Styles, med i huvudrollen längre...) (såklart) 
 

Likes

Comments

Jag har gått och skaffat mig en blixt! Ska prova den lite mera ikväll tänkte jag, men jag knäppte några bilder, t.ex. den ovanför. Tycker blixen är sjukt bra hittils och jag ska göra ett inlägg om bara blixten för er som är intresserade av det. 
 
Nu kan jag i alla fall inte ha ursäkten i vinter att det blir för mörka bilder och att det är för mörkt ute hela tiden, nope, för nu har jag en blixt. ÄNTLIGEN! 

Likes

Comments

Jag hoppas och antar att det inte bara är jag som ÄLSKAR synonymer. Tänk dig om du är extremt arg på någon men inte känner för att säga att hen är en dum i huvudet, då kan du bara tänka på en synonym till dum: sinnesslö, bombad, pantad, IQ-befriad, oförnuftig, enfaldig, naiv, bakom flötet osv. Personligen är jag väldigt bra på att använda samma ord om och om igen. 
 
Jag tycker nämligen att det är sjukt kul när människor säger lite ovanliga ord i vardagen. Visst, det är bara ord men det gör ju mycket, eller hur? Dock så kommer jag aldrig ihåg synonymerna till olika vardagsord när jag väl vill ha dem i mitt huvud och använda dem. Man kan ju inte direkt stanna upp i meningen, ta upp mobilen och söka på synonymerna till ordet man vill ha, tar väl lite för långt tid? 
 
Ett tips jag har är att när du skriver uppsatser i skolan, kolla igenom din text och byt ut de vardagligare orden till någon synonym av dem. 
 
Till exempel - exempelvis
Ungefär - uppskattningsvis, i stora drag
Nästan - så gott som, praktiskt taget
Så - på detta viset (eller ta bara bort ordet så i början av meningar) 
Därför - alltså, på grund av detta
 
Vet inte ens varför jag skriver det här inlägget. Jag älskar ord med samma betydelse bara, låt mig. 
 

Likes

Comments

Tinkiwinki, Dipsy, Lala, Po. 
 
Idag så träffade jag Pia. Vi var ute och gick, och fota, och lekte i löven, och fota lite mera. Sen gick hon till sjukhuset för hon bröt foten, och hennes hjärna fick kortslutning. Så när hon hade åkt till sjukhuset så gick jag hem och då var min farmor där, så jag lärde henne lite saker om hennes iPad och sen åkte hon också hem. Sen, sen, sen somnade jag i min jacka i min säng, för jag var trött. Sen vaknade jag i min säng med min jacka på och svettades. Så jag tog av mig jackan och somnade om i min säng fast utan jackan den här gången. Sen vaknade jag igen, då var inte jag svettig för jag hade tagit av mig jackan innan jag somna för andra gången. Så när jag vaknade för andra gången gick jag till datorn och jag snapade Pia och sa att jag redigerade bilderna som jag tog på Pia och då ringde Pia mig och jag svarade. Nu sitter jag och Pia och pratar i telefonen, det är trevligt. Hon pratar om sitt besök på sickhouse och Pia säger att hon blev hög på någon gas men vi vet inte vilken gas det var så nu ska jag googla, jag återkommer. 
 
Det heter lustgas. Pia kommer inte ihåg att det hette lustgas för att hon var alldelles för hög på lustgasen. Nu avslutar jag detta fina inlägg med att säga God Jul och Glad Halloween så ses vi nästa år. Happy New Years Bitches. 
 
///// sOfia (med stort O)
 

Likes

Comments

Fotade i dimman imorse med Sofie! (ni ser ju att dimmar är äkta och inte gjort i photoshop..) Det blev så fina bilder och jag vill inget annat än att slänga ut alla på bloggen. Men jag vill redigera dem först såklart. Men de här ovanför är helt oredigerade, som ni ser... 
 
Här är en till: 
 
 

Likes

Comments

Idag var jag ute med Sofie på Lida och fotade lite. När vi väl var där kändes det inte sådär jättebra men vi insåg senare att det blev en hel del bra bilder! Jag fullkomligt älskar de här bilderna på Sofie, tycker de blev sjukt coola i svartvitt. Håller på att redigera lite mera bilder också, kommer säkert upp ikväll. 
 
Tänk att det har gått att fylla den här veckan med bilder ändå. Hittils har det ju gott sjukt bra. Nu är det bara tre dagar kvar. Vi får se vad som ska fotas de tre dagarna, hoppas min creative mind kommer upp med någonting! 

Likes

Comments

Vilka vill jag ha i mitt liv. Varför låter jag mig själv alltid bli så sjukt frustrerad på folk som inte gör som jag vill. Varför går jag tillbaka till folk som jag en gång i tiden aldrig skulle träffa igen. Varför ska jag vara beroende av andra. 
 
Frågor jag stället mig varje dag som jag inte verkar hitta så mycket svar på för tillfället. Det här är en sån där konflikt/diskution som jag vill dela med bloggen, med er, men som jag verkligen känner är för privat för att dela. Jag vill inte nämna namn, hur mycket jag än skulle vilja det så kan jag inte. Det är fel. Dessutom är jag endast arg för stunden, det går över efter en natts sömn. Oftast. 
 
Men det är inget mer med det. Det är bara några störande moment i mitt liv just nu helt enkelt. Önskar att jag kunde förgöra dem, men det är inte så enkelt. 

Likes

Comments

Idag var jag med Marta. Vi spelade in två videos till youtube och sen gick vi på en promenad i ungefär 2 timmar. På promenaden stannade vi till lite här och där för att fota, hon fick sjukt fina bilder på mig måste jag säga! Hon tog den ovan och sen redigerade jag den, jag vet inte om det syns att den är så redigerad men jag fixade lite med färgerna och så. 
 
Fick även hem en jacka från Zara som jag beställde i helgen. Den är så mysig och jag vill ha på mig den varje dag. Ni får se bilder på den senare då Marta fotade mig i den idag! Vi checkade i alla fall av dagens fotoprojekt. 

Likes

Comments