Header

Eftersom jag inte pallar gå ut och fota nuförtiden så får jag ta gamla bilder från hårddisken att visa er. Vill nästan säga att hela februari ska bli en throwback månad men jag vill inte ta det så långt. Vet inte ens om jag har så mycket bra bilder att dela med mig av. Eller jo, det har jag nog....har nog snart 100 000 bilder på min hårddisk. Snart dags att köpa en till. Bättre att ha 100 000 bilder i en hårddisk än att ha 1000 i 100 olika USB minnen som jag hade förr i alla fall. 

Likes

Comments

"Jag var frustrerad, arg och negativ när jag växte upp eftersom jag levde i någon annans värld. Det var alla dessa regler och lärare, föräldrar och chefer som hela tiden sa till mig vad jag kunde och inte kunde göra. I den miljön blev jag helt knäckt och visste inte vad jag skulle göra. Det var därför jag rymde hemifrån till New York och hittade mitt egna sätt att leva. Jag blev min egna chef och bestämde över migsjälv" - Casey Neistat 
Tolka allt hur ni vill. Ni är ju individer och har en egen hjärna ändå. 
 

Likes

Comments

28/365
 
GUD! Det blåste som jag vet inte vad uppe på berget idag. Jag som tänkte; "åå nu är snön borta, kan ta på mig en vårjacka och fota solnedgången!" ... nej. Det gick inte så bra. Det är första gången som jag har behövt gått hem, innan solen har gått ner, för att det var så kallt. Så det var ganska failat. Men men, jag tog i alla fall tillräckligt med bilder för att få fram en dagens bild.
 
Jag kom på att det kommer bli mycket svårare att hålla räkningen när januari är över, för jag kollar bara på datumet...

Likes

Comments

27/365
 
Produktiv dag hittills. Gick upp vid 8, låg kvar i sängen till halv tio och verkligen försökte kliva upp. Snoozade väckerklockan hela tiden och den ringde var femte minut, men jag kunde inte gå upp. Min mamma skjutsade mig snabbt till tandläkarn eftersom det inte gick någon buss, var där i 5 minuter...Jag blir så irriterad när hon bara ska kolla så att allt ser bra ut (vilket det gjorde), kan hon inte säga det innan, så jag slipper stressa upp mig för en sån liten sak? 
 
Tog bussen hem och blev glad för att det var så skönt väder ute. Började vlogga, spelade in en dansvideo till en skoluppgift i idrotten, spelade in en video till youtube och gick ut och fotade. Nu ska jag redigera alla videos och se om det blev några fler bra bilder. 
 
Det är roligt. Om jag är ensam hemma gör jag så sjukt mycket mer än om det är någon hemma. Om någon är hemma sitter jag i mitt rum hela dagen. Men om jag är själv spelar jag in videos och fotar och dansar runt till hög musik i hela huset! Det är så skönt att vara ensam hemma. Hoppas jag får huset för mig själv imorgon också...! 
 
 

Likes

Comments