Header

någon av dessa blir bild nummer 59 och även sista bilden denna månad. vi säger hejdå mörka, tråkiga februari och hej MARS! 
 
Dagen började med att jag fick kuta ner till busshållplatsen med syrrans busskort då hon hade glömt det hemma. Det som brukar ta 6 minuter att gå, tog nu en minut att springa. Det var en uppfriskande runda att springa. Dock var det inte morgon, klockan var typ 11.30...men jag hade nyss vaknat. För den här veckan är det sportlov! SKÖNT. (!!!). 
 
Annars har jag inte gjort mycket idag. Är fortfarande inne i min The Sims period så sitter och bygger hus hela dagarna. Imorgon har jag och pappa planerat att övningsköra lite i alla fall. Ska bli roligt! Måste även komma ut och fota på riktigt igen. Det känns som om jag bara försöker komma undan alla dagar genom att ta en gammal bild eller bara ta ett foto med mobilen. Jag vill ju ta snygga kort med systemkameran..! MEN, det kommer när det kommer. Kommer ni ihåg förra våren? Då fotade jag ju som tusan i alla solnedgångar, VARJE dag. Jag tror alltså att jag får inspiration snart. Håll ut mina vänner! <3 
 
 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

bild 58/365 (följ mig på instagram: @sofia_wigen)
 
IGÅR övningskörde jag för första gången på ungefär 1,5 år. Jag körde runt i hela orten. Bokstavligen. Det var sjukt coolt. Jag hade sån ångest för att köra för jag trodde jag skulle tycka det var läskigt, men hallå? Det är ju sjukt kul att köra bil. Jag vet att jag tyckte det förr också, men jag började inbilla mig att det skulle vara läskigt. Anteckna att det var tredje gången jag körde bil i hela mitt liv och jag körde ute på gator och rondeller och allting. Kanske är för att jag har kört moppe som jag har så lätt för att köra på vägen. I donnu, bara en teori! 
 
Så i sommar smäller det, förhoppningsvis. Det är bara det där plugget som jag är lite osäker på att jag kommer ta tag i. Men jag tror jag gör det ändå, jag brukar ta tag i saker som jag verkligen vill hända. Jag vill såklart kunna åka bil överallt, så JA. Det ska hända i sommar! 

Likes

Comments

bild 57 av 365 (ignorera kontrollen i min hand, heheheheeh) 
 
Jag fuskar idag. Dagens bild tog jag faktsikt inte idag. Ni kanske kommer ihåg att jag hade samma outfit för typ två dagar sedan? Yeah. Jag har inte haft inspirationen att gå ut och fota idag även om det var toppen väder. Jag satt faktsikt ute och solade ett tag, så skönt var det! MEN, jag är så trött på helgerna. Det känns som om jag aldrig riktigt vaknar till liv förrän vid 19 på kvällen. Hade planerat att övningsköra idag, men nej. Det gick inte. 
 
Ni kanske undrar vad jag har gjort hela dagen då? Jag har spelar the sims i typ 5 timmar, lyssnat på musik och spökhistorier. På youtube finns det jättemånga kanaler som går ut på att berätta historier. Det är så kul! Det är mycket värre än att se på en skräckfilm helt ärligt. Kanske för att det är någon som berättar så man kan få bestämma själv hur allting ser ut. Kanske för att det är (påstås) vara sanna historier? Om ni vill kolla in det som jag lyssnar på kan ni klicka HÄR. Tryck på vilken video ni än tycker verkar intressant. Jag tycker personligen att alla videos som har med Craigslist att göra är sjukt läskiga och roliga att lyssna på! T.ex. den HÄR

Likes

Comments

den sista bilden blir dagens 56/365
 
Det här är första gången som jag använder den nya blixten när jag fotar vattendroppar. SNACKA om bättre resultat. Jag hade faktiskt en grön (duh) plastskiva framför blixten och ställde blixten bakom vattnet, förstår ni hur jag menar? Tycker det blev sjukt coolt ändå. Älskar att fota saker som rör sig. 
 
Vad tycker ni? Blev det inte snygga bilder?
 behind the scenes. använde en rosa plastbit också...dock fick jag inga bilder som stod ut i mängden med den rosa färgen. 

Likes

Comments

VARFÖR är jag så himla rädd för att prata? Nu när jag är på glatt humör kan jag ifrågasätta det. 
 
Jag har tänkt. Ingenting kommer hända om jag pratar mer. Om jag svarar på läraren frågor i klassrummet eller räcker upp handen oftare. Samtidigt vet jag att jag inte kommer göra det när jag väl sitter där vid skolbänken. Jag har låtit hatet mot allt och alla ta över mig. Jag tänker alltid: varför skulle jag? varför ska jag? det spelar ändå ingen roll. Och det är just det. Livet är meningslöst. Jag vet det. MEN det är meningslöst på det sättet att man lika gärna skulle kunna göra alla saker i hela världen. För det är meningslöst ändå, så varför inte bara göra allt som man inte kan eller vill ändå? För det spelar ju ingen roll! 
 
Förstår ni lite hur jag menar? Det är lite svårt att förklara den teorin, men jag tror ni har en aning om vad det är jag snackar om. Sen om ni tycker likadant som mig, det är en annan saga. 
 
bild 55
 
Jag har en förmåga att (när jag är trött/deprimerad) säga att det inte spelar någon roll, på ett dåligt sätt. T.ex. "äsch jag behöver inte plugga för jag kommer ändå inte söka vidare", fast jag vet deep down att jag visst vill söka vidare till fotohögskolan. Jag vet inte hur jag ska förklara det men jag har så extremt mycket hat inom mig som gör mig så negativ hela tiden och varje dag. Jag nästan undviker allt positivt för att det är så skönt att vara negativ. Att vara negativ är ju SÅ enkelt. 
 
Jag har så många tankar och teorier i mitt huvud. Men återigen, så har jag sånt hat så jag tänker hela tiden att det inte spelar någon roll om vad jag tycker eller tänker. Jag tänker hela tiden att livet får gå som det går. Att jag inte orkar bry mig bara jag är hyfsat glad. Men jag vill inte vara hyfsat glad. Jag vill vara extremt glad och jag vill vara det varje dag. Men det är så svårt nu när man är tonåring också. Man är trött på allt och alla hela tiden. (i alla fall jag). 
 
Idag i skolan samlades tjejerna i klassen för att prata med kurator och skolsyster om hur det är att vara kvinna. De är tydligen oroade och tycker att vi ska göra någonting åt vår "sitation" som utsatt kvinna. Jag är lite kluven när det gäller det där med att vara kvinna. För personligen har jag inget problem med att vara en tjej. Visst, jag kanske är rädd att gå ensam ute i mörkret på kvällarna. Men allt det här som har med att ta plats att göra, det har ingenting att göra med att jag är tjej. Det är jag. Jag är tyst. Jag tar inte plats. Jag känner mig obekväm, även om jag älskar det. Men just i klassrummet känner jag mest; nej. Jag vill inte synas. Jag har den inställningen och det stör mig. Om man säger till sig själv varje dag att "nej jag vill inte synas", då blir man arg och sur när folk försöker hjälpa än. Förstår ni? Det är svårt att förklara sådana här tankar. 
 
Bara några orkade läsa igenom allt, jag vet. Jag vet vilka som gör det nu. Jag är tacksam för kommentarerna jag får. Kommentarerna som ni skriver och visar att "nej Sofia, du är inte helt dum i huvudet ändå". Tack för det. Jag vill krama dig nästa gång vi ses. 
 
 

Likes

Comments

bild 54
 
JAG. ÄR. TRÖTT. 
 
Jag gick upp vid 8 imorse. Inte speciellt tidigt egentligen. Åkte till tandläkaren och spände tandställningen, nu gör det ont. Åkte vidare till skolan efter det och hade en lektion. Fick reda på att vi ska redovisa imorgon. Hej ångest! Kom hem. Åt mat. Gick ut och fotade lite snabbt. Åkte till handlarn och köpte choklad. Sitter nu vid skrivbordet och vill lägga mig i sängen och sova. Vet att jag kommer ångra mig. 

Likes

Comments

bild 53
 
Köpte Calvin Klein underkläder på Cinderella i helgen och OMG, hur snyggt? Jag älskar det i alla fall och det är huvudsaken. Ska klicka hem i svart och vitt också någon gång när jag har pengarna och lusten. Kommer nog aldrig använda en vanlig bh igen efter att ha använt denna, det är for sure. För er som är intresserade kostade bh:n 230:- och trosorna 170:- på Cinderella. Alltså 400 kronor tillsammans. Jag har kollat runt lite på internet och det verkar som att hela settet kostar runt 500 kronor, antar att jag gjorde ett bra köp då! 

Likes

Comments

 bilden på mig blir dagens bild 52
 
Igår eftermiddag kom jag hem från en 24 timmars kryssning med familjen. Vi åkte med båten Cinderella och om jag inte har helt fel gick den till Mariehamn och tillbaka till Stockholm. Helt ärligt så tog jag inte så mycket bilder utan jag filmade mer. Det blir 10 gånger mer kul att kolla tillbaka på det om man har filmat än om man har fotat, dessutom blir det en vlogg utav allting också, det kommer upp på youtube senare! 
 
Annars var det ganska roligt faktiskt. Jag och min kusin Emma sprang runt på båten och utforskar som vi brukar göra när vi åker kryssning (vi har typ gjort det en gång innan med Birka Paradise...). På kvällen var vi vid en nattklubb (?) (kan nog inte kalla det nattklubb) och där uppträdde Linda Bengtzing. Jag och min syrra dansade lite på dansgolvet innan jag blev trött och drog till hytten för att sova. DOCK kunde jag inte somna förrän vid 4 tiden då båten gungade någonting otroligt. Det var tydligen inte bara jag som hade problem att sova, för efter frukosten dagen efter gick alla och la sig igen... Efter det hände inte så mycket mer. Ganska lyckade 24 timmar i alla fall, dock inget jag vill göra om under vinterhalvåret. Det är mycket roligare att åka på kryssning i mitten av sommaren och sitta ute på båten. 
 
Nu ska jag redigera vloggen så ni får se den så snart som möjligt! Ha det bäst allihopa, puss :* 
Bloggade inte i helgen men instagrammade dessa två bilder för att fortsätta projekt 365. Så är här bild 50 och 51! 

Likes

Comments

bild 49 av 365
 
Jag känner att bloggen är så oreda. Man vet liksom inte vilket bild som är dagens bild och det har varit så dåliga bilder på senaste tiden också. Jag har tänkt att jag varje månad ska samla alla dagars bilder MEN det blir 30 bilder per inlägg och det är många bilder att ha i ett inlägg. Kanske om jag gör ett litet collage av något slag? Eller så säger jag som alltid att ni får gå in och kolla på min instagram, där är det lite mer reda då det bara finns en bild för varje dag. (@sofia_wigen
 
Jag har i alla fall varit borta från skolan hela den här veckan på grund av att jag varit sjuk. Men nu är jag mycket bättre. Vi hade planerat att åka skidor i Flottsbro idag men Ida kände att hon höll på att bli sjuk..typiskt! Det får bli en annan gång helt enkelt. Det kanske inte hade varit bästa idéen ändå eftersom jag precis blivit frisk. 
 
Jag håller i alla fall fortfarande på att försöka planera vad jag ska fota de kommande månaderna när det är grått och tråkigt. Det är SÅ svårt att fota när det är grått och tråkigt. Dock tror jag att det är någonting som jag har dunkat in i min hjärna och nu inte får ut. Jag har en liten idé och det är att om jag klär mig i färggladda kläder så blir det finare bilder. Vi har bara ett problem, jag äger inga färger. Min garderob är svart, vit och grå. 

Likes

Comments

bild från Birka Paradise 201- (minnesförlust..)
 
På lördag drar jag på en 24 timmars kryssning med familj och släkt då min mamma fyller år. Ska bli roligt ändå, hitta på någonting för en gång skull! Därför vet jag inte hur mycket bloggning det blir under helgen då jag antagligen tar dagens bilder på båten. Vet inte om jag har tillgång till internet där nämligen, men det är inte hela världen! Ni klarar er utan mig i 24 timmar, right? Hoppas det blir någon fin solnedgång över havet och inte snöstrom eller dimma. Dock så ser det mer ut som snö än sol i helgen...BUT YO! det kanske finns någonting fint därinne att fota? Kan alltid ta med mig blixten och få allas uppmärksamhet med ett klick! 
 
 

Likes

Comments