Header

sista bilder blir dagens bild nummer 91 av 365
 
Idag var jag på Ikea och Plantagen. Köpte två växter, två små trälådor och...that's it. Vet inte riktigt om jag hade tänkt att jag skulle köpa så mycket mera, men men, det blev ju sjukt snyggt med lådorna, eller hur? Tror jag ska köpa två till (fast en storlek större) och ha som nått slags nattduksbord vid sidan av min säng. Fanns inte i större storlekar i Kungens Kurva, men de får väl in dem senare. Annars får man beställa :) 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

 sista bilden blid dagens bild nummer 90 av 365 - alla bilder tagna av min kompis Marta Cantek
 
Idag åkte jag till stan med Marta för att fota lite och köpa ny foundation. Det blev en från Urban Decay som jag kan visa upp i ett annat inlägg! Vi fick i alla fall till en del bilder. Tänkte att jag skulle samla på mig ett par bilder som jag har tagit på andra, typ som ett portfolio. Fick ett par på Marta idag och WOW GURL, hon är så snygg!! Ni får se dem senare då jag vill lägga ner lite mer tid på dem bilderna. Är dock så trött nu att jag skulle kunna somna, så jag ska ta en dusch och sedan mysa i sängen med någon film tills mina ögonlock faller ner och natten kommer med sina drömmar.

Likes

Comments

 
Idag vaknade jag och kände mest "somna om", men det gick inte. Jag gick upp, gjorde frukost/lunch och kollade på film. Efter ett tag kände jag shit, jag måste städa. Så jag städade hela mitt rum, städade påritkigt. Putsade fönstret, dammade och dammsög. Blev extremt sugen på att åka till Ikea och kom överens med mamma att göra det på torsdagkväll. Ska köpa lite lådor och någonting att ha som sängbord. Har haft en pall där förr, men den är grön och passar inte in i mitt rum. 
 
Såg även att det var en fin solnedgång på g utanför mitt fönster. Tog mobilen, satte på mig jacka och sprang som bara den för att hinna. (jag hann). Satte mig ned på en stor sten och fotade med mobilen. Sen satt jag bara där. Kollade upp på den fina himlen och ÅÅÅ, det var så fint och jag älskar solnedgångar. Kan man ens trötta på solnedgångar, påriktigt? 
 
Putsade fönstret och det här blev dagens bild. 89 av 365.  

Likes

Comments

Idag har jag varit med Ida och Camilla hela dagen. Planerade ju som sagt att vara med Marta, men vi sköt upp det och får se om det blir någonting imorgon istället. Om det inte blir regn så ska vi nog gå ut och fota någonstans. Nu sitter jag och kollar på Pettson och Findus för att lätta på humöret, cause gurl...jag är inte glad. Jag är arg. Jag är förbannad. Jag orkar inte med folk. Och ja, inget jag kan nämna på bloggen för det är för "personligt" och för "privat". Eller? Egentligen inte. Men man ska nog inte nämna idioters namn på en allmän plats, right? Nope. Tack för mig. 
 
nummer 88 av 365
 

Likes

Comments

sisa bilden blir dagens blid nummer 87 av 365, alla bilder är tagna av min syster Camilla.
 
Jag har roliga planer inför denna vecka. Imorgon åker troligtvis jag och Marta för att fota på en cool location, vi ska även åka in till stan någon dag för att köpa foundation som inte testar på djur (viktigt det där). Ska även fota med Sofie någon dag denna vecka, fotograferingen är redan planerad men vi har inte bestämt dag än. Annars verkar det även bli fint väder hela veckan framåt och ska därför vara ute och sola lite varie dag också, för det är så himla skönt. Släppa ut Hampus ska jag också göra. 
 
Ikväll ser det ut att bli en fin solnedgång och eftersom jag redan har fotat idag har jag smink och allting på mig redan och tänkte dra till det vanliga berget för att fota solnedgången också. Men bara om Camilla följer med och fotar, det börjar bli så extremt jobbigt och tråkigt att fota själv. 

Likes

Comments

 Projekt 365 har bara 279 dagar kvar. Tänk att det snart gått 100 dagar. Alla dessa bilder ovanför är de jag har lagt ut på instagram. En bild varje dag. 
 
Jag önskar att min instagram kunde se lite finare ut. Mer färg och mindre svartvitt. Det blir nog det till sommaren då bilderna automatiskt blir mer färgglada. Jag har höga förväntningar den här sommaren. Jag vill gå ut varje dag till ett nytt ställe och fota. Men jag vill inte bara fota mig själv. Det är det som är problemet. Jag vet att jag kan räkna med Sofie. Jag vet att jag kan fråga Marta. Det är två personer. Hmm. Jag vill inte bara fota modeller heller. Jag vill fota olika motiv. Solnedgångar, fjärilar, stjärnor, bakelser, maträtter, konserter och allt annat som nu finns i denna värld. Det kommer med tiden. Men som sagt, höga förväntningar inför sommaren! 
 

Likes

Comments

 Idag har jag varit ute, för det mesta. Om molnen försvinner ska jag springa och fota solnedgången, men det ser inte ut som det. Vad tycker ni om att jag skriver lite nedanför bilderna i sådana här vardagsinlägg? Jag personligen läser ALLTID det som står under bilderna men brukar ibland skippa den långa novellen som står i slutet eller i början av varje inlägg, då det ser för långt ut helt enkelt. 
 
En annan sak jag vill göra med min blogg är att göra mer vardagsinlägg. Kanske satsa på att göra en cool photoshoot någon gång i veckan, men sedan för att få bloggen att hålla igång, fota lite mer vardagsbilder. Det behöver ju inte vara någonting märkvärdigt. Jag är alltid den som tycker att vardagsbilder blir tråkiga, men det är oftast roligt att läsa vardagsinlägg också. Eller hur? 
 
PS: sista bilden är en gif (rörlig bild) är ni på mobilen kan ni klicka på bilden. 

Likes

Comments

en bild från i veckan
 
Okej. Jag lovade att jag skulle komma igång med bloggningen. Jag ska. Jag tror det blir bättre till påsklovet. Jag menar, påsklovet har ju inte börjat än. Okej jo, men ni förstår. Jag ska inte sitta här och klaga över att jag inte kan blogga. Jag kan, jag har bara inga bilder. Det är alltid bilderna som är problemet. Jag bloggar om jag fotar. Jag bloggar såfort jag har bilder att dela med mig av. Projekt 365 går ju lite svajjigt just nu. Jag har fortfarande inte missat en dag, men shit vad jobbigt det är. Klockan 22 på kvällen sitter jag och letar efter en bild i alla mina minnekort och hårddiskar. Det är inte meningen. Det är inte så det ska gå till. Det är meningen att jag ska fota en gång varje dag. Inte leta efter bilder jag tog för 3 år sen. Men men, jag kommer snart in i mitt vanliga flow igen. 

Likes

Comments

gårdagens bild nummer 83 av 365
 
Helt otroligt att jag är uppe innan klockan 9 på en ledig dag. Men det är skönt. Somnade vid 22 igår, så kunde inte ens sova längre. Hade extrema drömmar inatt. Det var så intressant och det var som en film och jag var huvudpersonen. Men jag har typ glömt bort 90% av drömmen, men om ni vill höra vad den handla om, läs vidare! 
 
Jag satt i en bild, men Zayn. Jag körde och vi åkte runt en skola (kändes som det var en skola vi har här i Tullinge) och vi körde in på tennisplanen. Jag vände mig om och bilen var borta, även Zayn. Så jag stod där och ba, wtf. Jag skulle gå ut från tennisplanen men då stängdes alla grindar. (ja det var grindar). Jag var inte rädd eller nått, jag bara sa, "jaha, vad ska jag göra då?". Då kom Haymitch (från hungergames) in och slängde en tennisboll på mig. Jag sa "tack" (hahaha?) och tog den och slängde den mot basketmålen, men de försvann precis när jag kastade bollen mot dem. 
 
Japp. Det var i stort sett allt jag kommer ihåg. Ingenting hänger ihop men shit var intressant det var! 

Likes

Comments

en bild från idag
 
En rolig grej hände idag. Jag satte på mig min foundation som är lite mörkare, som jag brukar ha på sommaren, och jag var tvungen att lägga solpuder på hela nacken och halsen för att inte få det här vanliga strecket man får när foundationen är för mörk. Sen säger Marta att Lancome (fondationen som jag använder) testar på djur. FUCK! Sen säger hon att Maybelline (den jag annars brukar använda) också testar på djur. Asså kan folk lägga av med allt det där testa på djur grejen. Det är ju definitivt inte nödvändigt eftersom alla märken inte gör det? 
 
Med den informationen kan jag säga att nej, jag ska inte köpa Lancome eller Maybelline om inte de hittar en f*ckin bättre lösning. Jag vet att jag inte skrivit det så mycket på bloggen, men jag har nått extremt mycket emot allt som håller på angående djur i denna värld. Det är omänskligt. Jag har aldrig mått så illa. Hatar människor. 

Likes

Comments