Header

Det närmare sig nu. På tisdag är det prov. Jag är faktiskt ganska taggad. Men det betyder att jag kommer gå dit och ha sjukt bra självförtroende för att sen komma gråtandes ut för att jag misslyckades. Nej. Jag tror det går bra. Jag har faktiskt pluggat en del och det ska jag göra de närmaste dagarna också. Hoppas att jag fixar det!


Hoppas ni inte tycker att det blir för mycket tjat om körningen nu. Men det är en stor grej..! Det är det. Kram på er❤

Likes

Comments

bild 207 av 365

Godmorgon på er alla!

Vet mycket väl att uppdateringen inte är på topp. Det finns inte mycket mer att säga än det egentligen. Jag ser på film och pluggar hela dagarna. Nu är det en vecka kvar tills jag ska ha teoriprovet, och vill verkligen inte misslyckas även om man kan försöka igen efter ett misslyckande. Det är skönt att klara det första gången, ni förstår hur jag tänker, right?


Men snart är sommarlovet slut. Mitt sista, riktiga sommarlov har jag "slösat" på körkortet. Hm. Ni vet om inte min körskola hade ställt in min uppkörning så hade jag haft körkort idag, min första dag med körkort. Om jag nu hade klarat det såklart...! Det lär vi aldrig få veta. Kram på er! 

Likes

Comments

gårdagens bild nummer 201 av 365

Om några minuter ska jag springa till bussen och åka och fixa linser...igen. Man får gå på linsträning innan man får linserna med sig hem. Man måste kunna sätta in och ta ut linserna minst 2 gånger för att få dem...! Bra det egentligen, men jag känner att jag kan öva hemma också? Nej, nu ska jag åka dit och lyckas så att jag slipper använda glasögon när jag kör och kunna se bra hela tiden. Kram på er! 

Likes

Comments

BILD 200 AV 365!

​Blir väldigt less på kvalitén dock. När jag redigerar i photoshop är allting extremt skarpt och fint, men såfort jag förminskar bilden till bloggens bredd blir den helt kornig och ful. Om det är någon där som vet vad jag ska göra, hjälp mig! Jag har googlat och kollat på alla youtube videos som finns att kolla på: alla säger att man ska förminska bilden för att få den skarp på bloggen. Well. Det funkar inte för mig. Kram på er! 

Likes

Comments

​före/efter

​Har suttit i timmar nu med en och samma bild med instrumental musik i bakgrunden. Vet ni hur avkopplande det är att redigera med ritplattan? Det är som att sitta och rita, fast allting hamnar i datorn och inte på ett papper. Sjukt coolt och väldigt roligt! Bra köp med andra ord. Kram på er! 

Likes

Comments