Header

tryckt på knapp: uzma

Jag hade en dröm inatt. Om Justin. Justin råkade antagligen vara med eftersom jag såg honom igår. OAVSETT: det var den bästa drömmen någonsin. Det är väldigt lite jag kommer ihåg, men Gud vad mysigt det var.

Jag, Justin och min kompisar Marta satt på tåget på väg hem från någonstans. Justin stirrade på mig. Jag stirrade på honom. Jag frågade till slut, vad är det? Han hoppade närmare mig och kramade mig. Kramade mig hårt och länge. Det var den bästa kramen jag aldrig varit med om. Jag kommer ihåg hur jag kollade på Marta och hon satt och skrattade sådär lite halvt nervöst. Det var kul. Jag vill drömma den drömmen igen. Snälla hjärna, en gång till ❤

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - Klicka här

Likes

Comments

Åå, var på Justin Biebers konsert igår. Blev helt kär i låten "Life is Worth Living". Jag har lyssnat på den förr men tyckte inte riktigt om den. Men när han sjöng den igår...ÅH VAD FINT! Kanske var det för att han pratade lite innan om att han hade gjort fel och den låten blev bara så fin efter att han sagt det. Förstår ni hur jag menar? Kram ❤

Likes

Comments

nej nej nej

Jag vill vara hemma. Mitt rum luktar så gott av doftljuset jag tänder varje dag. Sängen luktar sömn. Datorn surrar lite vackert. Högtalarna spelar i bakgrunden. Ljusslingorna lyser upp mörkret. Jag vill vara hemma.

Det känns verkligen som om det bara är jag: jag tycker att världen är smutsig. I samma ögonblick som jag sätter mig i en buss eller går in i skolan och sätter mig på en bänk blir jag smutsig. I samma sekund som mina fingrar nuddar vid pennan jag skriver med varje dag krälar bakterierna uppför mina armar och jag blir smutsig. När jag kommer hem tvättar jag snabbt händerna, tar bort sminket, hoppar in i duschen, tar på mig mjukiskläderna och känner mig genast total.

​Jag vill vara hemma. För att slippa smutsen, bakterierna från tusentals andra människor och luften som står stilla när jag sitter i ett klassrum med 30 andra personer. För att slippa personerna som nyser i händer, kliar sig i rumpan och svettas. Jag vill vara hemma. 

Likes

Comments

foto: min kompis uzma

Jag är missnöjd med allt just nu. Jag vill inte lägga energi på saker som jag inte tycker är värt det. T.ex. skolan. Jag tror verkligen inte att det är värt att kämpa för att få högsta betyg, om man inte vill bli astronaut. Jag vet inte hur jag ska skriva detta. Det låter alltid så patetiskt. Men det är samma sak som varje år. Jag hatar skolan.

Det här året känner jag i alla fall att jag kanske har hittat en lösning. Jag är 18 år och jag får göra exakt vad jag vill. Så jag har börjat fundera på att plugga på distans den sista tiden utav gymnasiet. I mina öron låter det bra men jag vet att det inte gör det i andras. Vilken tur att det är då jag som vill plugga distans och inte dem.

​Nej. Jag vet som vanligt inte vad jag ska ta mig till. Nu ska jag försöka gå till bussen. Klockan 07.20, en morgon i ett sent september. 

Likes

Comments

​Fotade i helgen med min kompis Uzma. Fick till några bra bilder! Ni får se mer med tiden. Måste ju spara lite fina solnedgångar till den mörka vintern när solen aldrig syns till. Förlåt för den extremt oförlåtliga uppdateringen. Jag orkar bara inte. Jag vill inte göra någonting just nu när jag är hemma. Jag vill bara vara. Kram på er ❤

Likes

Comments

Helt otroligt. Jag har upptäckt att jag har två extremt dåliga lärare i skolan. En som säger att jag som gillar att rita i min anteckningsbok, kan ju gå upp och rita lite kladd på talvan istället för att göra uppgiften.

Jag satt nämligen, en lektion, och ritade i min anteckningsbok när han gick förbi och han antog väl då att jag inte lyssnade eller tänkte göra några uppgifter. Nästa lektion gav han hos en uppgift att i grupper gå upp och skriva saker på tavlan. Han kommer fram till mig och kollar på mig och säger: Sofia, du kanske kan gå upp och rita lite hjärtan? Flinar som ett fån gör han också. Av alla människor borde väl lärare veta vad man ska säga och inte? Jag tänkte sticka därifrån men som tur är har jag roliga vänner som fick mig på bra humör igen.

En annan lärare vi har i en annan kurs bestämde att vi skulle ha lite redovisningar nästa vecka. Ni vet väl hur jag känner kring redovisningar? Jag mailade då läraren och sa att: du, jag kommer inte kunna redovisa. Det han svarar är: vi får prata om det på fredag. Jag säger då: uppgiften ska ju vara klar på fredag? så kan jag bara få ett svar? (ish) (inte så drygt skrivet men ish). Han sa då att jag fick göra uppgiften skriftligt "den här gången".

Asså, förstod han inte vad jag sa? Vadå "för den här gången"? Jag kommer aldrig redovisa i din kurs för det står inte i kraven att jag behöver göra det!? Herregud. Jag får sån ångest av skolan nu att jag tänker begrava mig i böcker om romantiska förhållanden med Harry Styles. Bye.

Likes

Comments

​​Idag är det lördag. Min lilla iPhone lämnades in på Apple för lagning av skärmen. Får tillbaka den om en vecka. 😔. Ska snart äta middag och prova den veganska kebaben som jag köpte på Ica häromdagen. Hmm. Tvivlar på den. Jag ska också försöka hitta någon bra film att se, kanske ska börja kolla på Game Of Thrones. Kanske. Annars behöver Hampus få lite rent i sin bur, så kanske blir med Hampus hela kvällen istället. Han uppskattar sällskap. Kram på er ❤

Likes

Comments