Header

Ja. Nu har väl de sista löven fallit från träden? Det är nu mer eller mindre 5 månader kvar tills vi får se de gröna bladen formas. Det som jag saknar allra mest med sommaren är såklart den fuktiga värmen. Att vakna och gå ut på altanen för att känna solen mot huden. Släppa ut Hampus i det morgondaggen. Gå till skolan i bara linne.

Jag har dock ingenting emot vintern. I alla fall inte den här tiden på året. November är en seg månad, men nästan hälften har redan försvunnit till dåtid. Dagarna känns kortare. Det går snabbare. Det är enkelt att sova. Snart kommer den mysiga decembermånaden. Julkalender att se varje morgon. Lussebullar och pepparkakor. Ljus att tända. Mys. 

Likes

Comments

Okej. Jag lovade er studiofoton, men jag satt och redigerade bilderna till min fotouppgift istället. Modellerna på de bilderna är tyvärr inte jag och jag kan därför inte lägga ut bilderna utan personernas godkännande. Ska fråga under morgondagen, men nu ska jag sova! Godnatt på er mina vänner ❤

Likes

Comments

bilder från förra veckan

Godmorgon mina vänner! Idag är det måndag. Shit vad tiden bara rullar på. Lite läskigt men extremt skönt. Snart är höstterminen över. Jag menar, det är 5 veckor kvar. Det är ingenting. Ska bli så skönt att fira jul. Det är så mysigt att ha alla juldekorationer uppe. Tända första advent ljuset i ljusstaken. Sätta upp julgranen!

Jag har haft fullt upp med plugget i helgen, men idag checkar jag av två uppgifter och kan därför sätta mig och redigera bilderna som jag och mina kompisar fotade i studion i fredags. Längtat så mycket efter att bara få sätta mig med bilderna. Ni får se dem ikväll. Kram på er ❤

Likes

Comments

Vaknade upp till ett vinterland idag. Kan också kalla det för snökaos då nästan alla bussar i Stockholm blev inställda. Jag kom alltså inte iväg till skolan. Tackar för att jag inte fick frånvaro eftersom nästan ingen kunde komma fram till skolan ändå. Vi kunde lika gärna fått ledigt.

Tänkte att jag skulle sitta inne hela dagen och plugga när jag kom på att: shit, valet? Jag kollade spänt på nyhetsmorgon och fick till slut reda på att Donald Trump. DONALD TRUMP blev president i USA. (wtf). Kunde därför inte riktigt fokusera på plugget utan satt och läste igenom människors åsikter om det i flera timmar när jag till slut valde att kolla ut genom fönstret. Wow. Solen var på väg ner och det snöade fortfarande! Jag sprang ut och ja, hur fina blev bilderna?

Likes

Comments